Svenska
Blog

Too Human - Någon vecka senare...

Skrivet av niftyNine den 11 september 2008 kl 07:19

Jag skrev för någon vecka sedan ett inlägg om att jag tycker Too Human fått lite väl mycket obefogad kritik. Efter att ha kört igenom spelet ett första varv så måste jag säga att jag tycker fortfarande att den stora kritikermassan gett spelet lite väl mycket skit. Jag har spelat betydligt sämre grejer än detta, t.ex. Mercenaries 2 till 360... (p.g.a alla buggar, spelet är dock ganska underhållande).

Spelet börjar ganska trevande. Jag fick en känsla av att spelkontrollen sög fullständigt och att jag inte hade koll på något alls under striderna. Men, några timmar in i spelet så sitter kontrollen allt bättre och att köra mer eller mindre alla close combats med höger tumme funkar bra, kalasbra faktiskt!

Något som är betydligt mindre bra med spelet är kameravinklarna. Den känns inte helt hundra och jag hade mer än gärna sett att det fanns ett sätt att få vända och vrida på kameran under striderna. Detta är dock inget som drar ner spelets betyg avsevärt.

Grafiskt sett är detta absolut inte heller något mästerverk, men det funkar. Jag har efter 20 timmars spelande inte stött på någon riktigt fet grafikbugg som har stört mig. Spelet flyter på ok även när det kommer stora mängder fi samtidigt på skärmen. M.a.o grafiskt ok.

Ljudet finns inte så mycket att tillägga... det kommer ljud hur högtalarna, varken mer eller mindre. Röstskådisarna är ok...

Det som jag gillar mest med spelet är ändå det som gör att det faktiskt har en gemensam nämnare med WoW. Jag började knarka WoW för över två år sedan och sedan den dagen har jag sprungit runt och letat episk gear så att svetten lackar. I Too Human kan man som spelare när som helst (om man har annan gear i sitt inventory) byta till något som passar bättre. Man kan också skapa sin egen rustning om man hittat ritningar för detta, ofta är dessa ritningar på riktigt bra gear som ger mycket stats för pengarna.

Jag vet inte mer vad som ska nämnas? Jo, efter mitt första varv så känner jag mig lite halvmätt på Too Human för tillfället, men det lär inte dröja mer än någon vecka så kommer spelet snurra i maskinen igen... dräparroligt var ordet!

Snabb summering:
Detta är ett spel för de som har ett öppet sinne för en alternativa spelkontroll, gillar att dräpa mängder med fiender för att sedan loota och uppgradera sin gear. Många kan uppfatta detta som oerhört repetitivt, det gör dock inte jag!

HQ