Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Who else is ready for hoodies and crisp cool air?

Skrivet av Nineldo den 19 september 2017 kl 14:48

En fluffig filt, en kopp varm choklad, några tända ljus och ett smattrande regn utanför fönstret. Det är nog den bästa tiden på året för mig!

Först och främst för att det tar bort dom flesta måsten man känner som vuxen, det finns ingen anledning att försöka kratta gräsmattan, man känner inget större behov av att promenera till affären för att handla. Vare sig man vill eller inte så ges man en chans att ta det lugnt och andas ut.

Med eller utan barn, så blir det extremt mysiga dagar med spel eller filmer och man får en sådan otrolig möjlighet att ladda batterierna. Helt utan krav!

Jag som gamer ser ju oftast dagar som dessa som en fribiljett till att gotta ner mig i ett bra spel. När man flyttade hemifrån hade man en ide om att man skulle kunna spela konstant varje dag utan att någon sa åt en vad man skulle göra, men så blev det ju inte riktigt. Men när hösten knackar på dörren så sänks tempot på allt som kan och måste göra. Vilket bjuder in till mer mys av alla dess slag.

I ett tidigare inlägg nämnde jag att jag haft en liten höststädning både hemma och på mina sociala medier, vilket gjort att jag nu bara glider runt på moln och njuter av livet precis som det är. Fler och fler kvällar så infinner jag mig själv i soffan med en skön filt och min relaunchade Twitchkanal. Och det är så roligt att vara tillbaka! :D

Hoppas alla ni andra njuter lika mycket av dom skiftande färgerna där ute och ursäkterna att få använda mysigare kläder.

Vilken är eran favoritsäsong på året?
Må gott allihopa!

Första drunk stream!

Skrivet av Nineldo den 18 september 2017 kl 13:50

"Seven hours, seven hours is all I can spare to play with you!"

Ni som spelat spelet vet nog vilken mening det är jag gjort om :P

Vilken fredagskväll det blev! Jag har ju som tidigare nämnt startat upp en egen Twitch-kanal efter diverse meningsskiljaktigheter med min tidigare partner. Nu har den legat på is ett tag då livet och semestern kom emellan. Sakta men säkert börjar jag dock bli mer och mer varm i kläderna över att göra detta själv, och i fredags så körde jag kanalens första #drunkstream tillsammans med Resident evil 5 (utan någon partner bör tilläggas).

För den lilla tvåbarnsmamman som sällan dricker, gick det ganska snabbt utför. Men vi tog oss igenom hela spelet, om än med lite varierande resultat.

Ville bara flagga för dom som är intresserade att det blir lite mer frekvent användning av streamingtjänsten framöver. Samt att det finns lite höjd-/lågpunkter upplagda för den som inte orkar eller vill kika igenom hela dom 7 timmarna det tog att ta sig igenom spelet.

Om ni känner att jag är någon som är någorlunda underhållande eller bara har extremt tråkigt och vill se mig förfalla i videoformat så finns allting uppe här:
https://www.twitch.tv/nineldo


Må gott allihopa!
Och vad hade ni för er under helgen? :D

#FreeTheNip

Skrivet av Nineldo den 15 september 2017 kl 14:09

Skandaler, skandaler, skandaler. Ibland undrar man hur mycket någon kan faktiskt kan bli så upprörd över vissa saker!

Som ni alla säkert vet så har ju Nintendo fått göra om fodralet till nya Odyssey efter den kontroversiella sombreron på framsidan. Men man får visst inte klä sig efter resmål eller väder i dagens samhälle. Vår overallklädda före detta rörmokare verkar inte kunna ha något annat på sig utan att skapa rubriker!

Igår satt jag och skratta gott och länge över hur många som rapporterade om att Mario valt att ha badbyxor på en strand (helt skandalöst, jag vet!).

Det skumma i det hela är att jag nog fick en smärre chock över det själv, men inte över att Nintendo valt att klä honom i badbyxor. Utan snarare att jag inte var beredd på hur det såg ut under den röda tröjan. Man hade liksom inte tänkt på varken storlek på mage, hur hårig han var eller något i den formen. För tro det eller ej så fantiserar jag inte allt för ofta om den stereotypiska italienaren utan kläder.

Förhoppningsvis så får han fortsätta bättra på brännan utan att Shigeru tvingar på honom en tröja efter all denna uppmärksamhet. Min lilla omröstning på Twitter talar sitt klara språk tycker jag XD


Må gott allihopa, och önskar er alla en trevlig helg!

Pyssla och knåpa.

Skrivet av Nineldo den 14 september 2017 kl 11:16

Ingen blir nog särskilt förvånad när jag säger att jag älskar att samla på saker och älskar att pyssla med den ena och det tredje.

Jag älskar pixelart och är själv en person som exempelvis tecknar väldigt mycket (kanske slänger upp några alster här någon dag). Nu har jag hamnat i en period där jag är sjukt sugen på pussel. Självklart så dras jag åt saker med spelmotiv. I somras köpte jag på mig mitt tredje Zelda-pussel. Men problemet är att det är grymt svårt att bygga pussel med två små huliganer i huset. Kan enkelt dela med mig om att dom säkerligen bara har en femtedel pussel som är kompletta och fortfarande går att bygga.

Målet jag har är att rama in dessa i och sätta upp dom på väggarna nere i vårt kommande mediarum i källaren. Tillsammans med hyllor fulla med spel, canvastavlor som jag själv ska måla och dessa inramade pussel så tror jag dock att jag snabbt kommer få slut på plats XD


Är ni själva estetiskt lagda på något sätt, och har ni tålamod för en sysselsättning som pussel? :)

Må gott allihopa!

Är så förbannad!

Skrivet av Nineldo den 13 september 2017 kl 16:07

Släng dig i väggen Dark souls och alla absurda banor i Mario Maker!

Jag har nu varit ägare av min Switch ett par veckor, och är fortfarande hur nöjd som helst. Men nu har jag stött på ett enormt problem. Kan inte minnas om Mario Kart 8 till Wii U hade 200cc (och jag är för lat för att starta upp den och kolla), men det finns i alla fall ett sånt läge i MK8D till Switch. OCH JAG BLIR TOKIG!

Det positiva i denna utgåva var ju att man fick tillgång till alla karaktärer och kupper som man tidigare fick köpa som DLC. Och jag har nött som en tok nu för att få 100% på single player-läget. Men den där förbannade 200cc är fasiken omöjlig med den taktik jag kör med. Enda gångerna jag vinner är när motspelarna gör fel! Jag flyger utanför banan på ställen jag inte ens trodde var möjligt eller ens var programmerade att finnas i spelet. Och det är inte så roligt som det låter, även om man får sig en extra sightseeing.

Utöver helt missade prispallsplatser så har jag 4 brons-, 2 silver- och 1 guldpokal i detta fördömda spelläge. Och jag vet att det står konkret i texten innan man startar upp 200 att "bromsa är nyckeln till vinst", men vem bromsar i ett spel som är gjort för fart?! Drifta är jag grym på, och jag har 3 stjärnor på samtliga kupper i alla andra lägen.

Just nu känner jag inget annat än frustration för vår lille rödklädde före detta rörmokare (ja, Nintendo har uppdaterat hans bio till att han inte längre är det, han är visst en cool sportare nu) och hans fartgalningar till kamrater. Vid varje målgång som inte ens är i närheten av dom 3 högsta placeringarna så känner jag mig nästan argare än dom gånger jag orättvist blivit mördad i Dark souls eller hoppat helt åt hellboda i Mario Makers alla kaosbanor.

Jag återkommer med info om jag klarar av detta eller om mitt Switch rent utav av går ett sorgligt öde till mötes!

Har ni andra klarat av detta läge, och vad hade ni för taktik? Alla tips är välkomna :P

Må gott!