Svenska
Blog
Godzilla-biljetter köpta

Godzilla-biljetter köpta

Nu är det inte jättelångt kvar. Fortfarande lite för långt för min smak men vi närmar oss. Godzillas återkomst. Biobiljetterna är betalda och klara. Tyvärr visas den bara i 3D här i Göteborg (på Bergakungen) men det får duga. Kan bli häftigt, av de biografer jag varit på så har 3D:n varit minst värdelös på Bergakungen.

Jag har nära på sinnessjuka förväntningar på Godzilla. Jag är övertygad om att de förväntningarna inte riktigt kommer infrias till hundra procent. Jag har inte sett fram emot en film så här mycket på ett decennium. Men jag är också övertygad om att det kommer bli en underhållande och perverst häftig bioupplevelse. Det räcker med löften om stora monster som demolerar städer för att jag ska hänga på låset utanför biografen.

Men den här filmen ser ut att bli lite mer än bara dum förstörelse. Med så smarta, passionerade och begåvade människor bakom rodret finns det ändå rum för förhoppningar. Utav de trailers som hittills släppts att döma verkar det som att man tagit väldigt många bra designbeslut och regissören Gareth Edwards verkar dela många av mina åsikter om vad Godzilla bör stå för och vad han är.

Tyvärr blev det inga premiärbiljetter. Vi är åtta personer som ska gå tillsammans och vissa av oss jobbar sena kvällar så vi går på lördag den 17 maj istället för fredagen.

Räkna med att få läsa om vad jag tyckte om filmen när jag sett den.

HQ