Svenska
Blog

Efter över fyra år är det slutligen dags att lämna er

Jag har vetat om det i över en vecka, nu. Jag ska sluta på Gamereactor! Det känns helt galet att ens skriva orden. Gamereactor har varit en sådan stor och viktig del av mitt liv i fyra och ett halv år nu att det liksom är en del av mig - och det känns som att det alltid kommer vara så.

Jag har skjutit fram dagen då jag faktiskt sätter mig ner och tillkännager detta, helt enkelt för att det ju såklart är lite ledsamt att lämna något man älskar. Men det är dags. Jag får riva av plåstret, så jag kan koncentrera mig på framtiden.

Jag ska börja jobba för EA som deras nya Social Media Moderator i Sverige, nämligen. Därför kan jag inte längre vara kvar på Gamereactor-redaktionen, det hade ju blivit en intressekonflikt som heter duga. I en sagovärld hade jag gärna gjort både och men det är dags för att utforska nya betesmarker och utvecklas lite.

Det är spännande, såklart! Och läskigt, som det alltid är när man tar sig an nya grejer. Men som sagt, det svider att behöva lämna mina kolleger här, och er fina läsare som gjort allt arbete mödan värd. Jag har på sistone tänkt mycket på allt jag fått göra och uppleva under min tid på Gamereactor.

Jag delade ut ett enda toppbetyg under min tid här, och det var för Uncharted 4: A Thief's End. Det blev inga ettor, men åtminstone en tvåa för Kinect-spelet Perfect Woman (som Mäki insisterade på att jag skulle recensera, den tomten). Jag tror att det är min recension av Alien: Isolation (9/10) som jag tyckte mest om att skriva. Resans pirrigaste stund var när jag åkte till Rom för att intervjua Nolan North och Bruce Straley och den festligaste var när delar av redaktionen möttes upp i vår huvudstad för att gå på Gröna Lund.

Jag har redan gjort det privat men jag vill än en gång tacka mina mentorer Petter och Jonas för allt de lärt mig och möjligheterna de erbjudit mig. Det har varit hur kul som helst att arbeta med er och tjöta skit på Skype under sena E3-kvällar - och framförallt har det varit kul att lära känna er och bilda vänskapsband som jag tar med mig när jag lämnar er. Det samma kan sägas för resten av redaktionen, såklart. Det är ett nöje att kunna kalla er alla för vänner.

Och så har vi ju dig, du som läser detta nu. Tack så mycket! Tack för att ni läst mina texter och interagerat med mig genom kommentarsfälten, Twitter (som ni gärna får fortsätta följa mig på: @OliverThulin) och ute i det vilda. Ert engagemang, er tid och er passion har betytt väldigt mycket för mig genom dessa år och det tar jag också med mig.

Jag hoppas att mina bidrag till Gamereactor har betytt något för er och att ni kommer sakna mig lika mycket som jag kommer sakna er. Massor av kramar!

HQ