Svenska
Blog

Hallå, hallå allesamman!

Vad spännande detta ska bli, att skriva för Gamereactor. Färsking, hade Thorsten Flinck kallat mig. Att gå från en sedan många år tillbaka mycket passiv läsare, till en aktiv skribent! Då blir man lätt nervös, och det är jag också!

Det börjar nog för mig med att jag läste Gamereactor för första gången någon gång -03. Det var hos en kompis som - om jag minns rätt - visade en förhandstestning på Splinter Cell Pandora Tomorrow, och sen dess har jag mer eller mindre följt tidningen/sidan regelbundet.

Jag spelade dock lite mer sporadiskt under flera år; lite Halo, lite Gears of War, lite Zelda i gott sällskap, lite Counter Strike i annat gott sällskap. Men när jag närmade mig slutet av min utbildning hösten -17 så köpte jag en Switch, och sommaren -19 en Ps4, och någonstans där kände jag att jag "det här med tv-spel är ju så spännande att jag ska se efter om jag kan dela med mig lite av entusiasmen."

I samma veva började jag jobba som språklärare, och det är få saker man vill göra så mycket när man kommer hem från jobbet som att spela lite och gärna dela med sig av intrycken. Och se där, så verkar det bli framöver. Det ska bli så himla spännande att spela, skriva och interagera med er läsare, och få vara del av redaktionen jag på avstånd delvis vuxit upp med.

Här i bloggen är jag för övrigt inte helt säker på vad jag kan komma att skriva om framöver, kanske något om hur vi tillsammans gör världen till en bättre plats, eller om lukten på smutsiga mynt. Hur som helst ska vi säkert trivas tillsammans! Hej så länge!

HQ