Svenska
Blog

Fall Guys (PS+ augusti) ser helt underbart ut

Detta blir inget långt inlägg i vanlig ordning, jag måste bara uttrycka hur genuint lycklig jag blir av hur trailern till Fall Guys, som alltså är ett helt nytt spel som släpps till PS+, ser ut.

Efter att ha blivit milt sagt måttligt glad över de senaste månadernas spel, som jag antingen redan spelat eller funnit totalt ointressanta (maj: Cities Skylines, Farming Simulator -19, juni: Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2, juli: Erica, NBA 2k20, Rise of the Tomb Raider), så blev jag initialt fortsatt olycklig över månadens utannonsering.

Fall Guys (PS+ augusti) ser helt underbart ut

Jag spelade Modern Warfare 2:s kampanj när det begav sig, och har ingen som helst lust att göra det igen, och Fall Guys hade jag inte hört talas om. Det lät helt enkelt som ett riktigt dussinspel, men oj vad fel jag har att döma av trailern.

Det ser helt enkelt underbart ut, som om battle royale möter en tecknad gameshow draperat i underbar Nintendo-aktig design. Jag har så klart ingen aning om hur bra det blir, men eftersom det är gratis (kan man väl säga) så kommer jag att hänga på låset oavsett. Helt plötsligt väntar jag med stor stor spänning och ser fram emot att spela detta både själv och med vänner när Human Fall Flat börjat kännas uttjänt.

Vad tycker du om PS+-spelen, kära läsare?

HQ