Svenska
Har förnyat PS+ igen!

Har förnyat PS+ igen!

Det var det återigen dags för mig att förnya PSN-abonnemanget, och att utvärdera vad pengarna gått till. Jag lirar fortfarande mycket Rocket League online, även om det har tappat lite glans sedan Free-to play-omvandlingen. Jag spelar nog ändå ca 2 kvällar i veckan i genomsnitt, men jag har även utnyttjat några enstaka Månadens Spel-erbjudanden..
Till PS4:an blev det dessa nedladdningar:

Control: Ultimate Edition, 419:-
Shadow of the Tomb Raider, 599:-
Middle-earth: Shadow of War, 419:-
Rise of the Tomb Raider, 309:-
Star Wars Battlefront II, 99:-
Call of Duty: WWII, 499:-

Priserna är justerade från nu i torsdags, och en snabb summering ger strax över 2300 kr. Priset på PS+ ligger kvar på 620 kr på Playstation Store, men ibland kommer det någon rea. Själv köpte jag koden under Black Friday från Webhallen och fick det ca 25 procent billigare, 450 kr.
Det blev någon färre nedladdning under 2020, endast 6 titlar intresserade mig och trenden är att det minskar & avtar, kanske med mitt dalande spelintresse. Jag noterar att Tomb Raider-spelen står för en stor del av mina nedladdningar och det är ju bra spel, men som jag redan klarat av, vilket känns tråkigt. Nu har jag dem i biblioteket utifall jag mot förmodan skulle vill spela om dem, kanske på en PS5:a, vad vet jag?
Det fanns nog inget släpp som gladde mig mest detta år.
Om jag skulle önska ett spel inför 2021, så får det bli förra årets önskan i repris, The Witcher 3 är ett spel som jag gärna skulle se släppas snart, nu när Netflix-serien ska släppa en andra säsong & blivit populär bland en massa tittare.

Jag har alltså förnyat abonnemanget med Sonys PS+, då man fortfarande får mycket för pengarna men det är en nedåtgående trend i hushållet. Vi får se hur många år till jag orkar vara en av Sonys kassakor.

HQ