Svenska

Gräv bort skåne

Dags för min upplaga av gräv bort skåne 2009

"Gräv bort Skåne" är en förening som aktivt arbetar för ett Sverige utan Skåne.


"G.B.S jobbar för ett tryggare Sverige, fritt från det fruktade Skåne. Vi besöker varje år Skånes gräns till Blekinge, Småland och Halland för att gräva några tag i den stora process som till slut ska separera Skåne från vårt avlånga land.

År 2008 gjorde vi en resa till Båstad, Valje och Barkhult, och alla som var med på resan höll med om att det var en lyckad tripp. I år är det din tur att ansluta dig till gänget. Tveka inte, ta chansen och bli en grävare NU."


Det finns två sätt att få bort skåne från sveriges gräns, vi kan antligen påöka växteffekten så att skåne ligger under vatten inom 10 år, men då kommer troligen en del skåningar imegrera till sverige och spridda viruset (skånskan) vidare, eller så kan vi gräva bort skåne och putta över dom till danmark, vilket var det vinnande förslaget.

Vi funderar just nu på att investera i en sån här, det skulle få jobbat gjort mycket snabbare, den gräver 10 meter i minuten

Jag, pajman kan vara ordförande för gräv bort skåne här på gamereactor, om ni vill vara ned så är det bara skriva i min gästbok eller skicka PM. Kan även starta en forum tråd om efterfrågan blir stor.

När nästa grävning blir är inte bestämmt än, men troligen någon gång nu i sommar, allt som behövs är en spade, ett 24 pack och humöret på topp.

Gräv bort skånes första spadman är niklas lundgren, går att nås via facebook om så önskas

http://www.facebook.com/group.php?gid=2209262735

EDIT: Forum tråd för Gräv bort Skåne

Gräv bort skåne

Det är bara börja gräva

HQ