Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Jag hoppas jag har rätt om Mario-filmen.

      Jag hoppas jag har rätt om Mario-filmen.

      Visst, Chris Pratts stämma var inte det ultimata beviset på att Nintendo och Illuminations kommande Mario-film kommer vara fantastiskt. Men allting annat som visades upp var det. Designen såg fantastisk ut, Jack Black som Bowser lät fantastisk och jag tror och hoppas det finns en värme och charm i rörmokarens animerade äventyr som kommer göra filmen speciell. 

      Det klassiska "vi får väl vänta och se" kommer ju gälla hela vägen fram till premiär, såklart, för oavsett vad trailers kommer visa så kommer det ju vara omöjligt att veta exakt hur bra det blir. 

      Samtidigt tror jag Miyamoto övervakat det här rätt noga, jag tror Nintendo gjort det med, jag tror Illumination inte vill slarva bort denna chans. Många kommer ju gå att se den, ändå, oavsett, liksom. Men hur många kommer hänga mycket på hur den blir mottagen. För det är ju så det fungerar ofta. Om det finns en publik som först tar reda på hur bra det är, så kommer ju dom där tveksamma enbart gå och kika på den om dom flesta som gör det säger att den är bra. 

      Så, mina förhoppningar på att detta blir ett underhållande Mario-äventyr är redan där, och klockan 23.00 idag tisdag får vi trailer nummer 2 och jag tror vi kommer få se (och höra) en viss prinsessa i den med tanke på denna poster man nyss postat. 

      Vad är dina förhoppningar oxh förväntningar kring den kommande Mario-filmen?

      HQ
      Recension nummer 2.

      Recension nummer 2.

      Sen första veckan här på Gamereactor har inneburit två stycken recensionsuppdrag och nu är text nummer 2 uppe. Det känns enormt skoj att se sina texter där, bland recensioner och jag hoppas såklart du vill läsa!

      Figment och Soccer Story är dom två spel jag då recenserat, och jag ser redan fram emot kommande uppgifter. I övrigt ska måndagen ägnas åt att författare uppföljaren samt samma bokhyllor och Tv-bänk. Jag tror jag startar med det sistnämnda faktiskt medan jag har lite energi!

      Önskar alla en trevlig vecka och TACK för att ni läser.

      Kontrollbehov.

      Kontrollbehov.

      Efter mycket OM och MEN bestämde jag mig för att ta ut kontrollerna ur sina askar. Man vill ju visa upp dom liksom, även om jag är en sådan där märklig typ som gillar när det står i orginalkartongen. Nu måste jag bara komma på något snygg display med dom, funderar på ett par sådana där Cable guy-hållare. Ska se om det finns några jag gillar.

      Så! Detta är högst temporärt och jag vill ju även behålla kartongerna så vet inte riktigt hur jag ska göra, än. Men jag kommer på nåt. 

      Dessutom är det på väg en till Zelda-kontroll så jag lär finputsa och ändra om när den anländer.

      Lördag.

      I stort sett alltid när jag och flickvännen pratar i telefon om kvällarna (distansförhållande) så dyker ju frågan upp vad vi ska göra den kommande dagen. Mitt liv ser ju ganska annorlunda ut än dom flesta, med en sjukskrivning på grund av ryggen, så min lördag är ju inte direkt helg på samma vis som många andra. Detta fick mig att fundera hur viktig lördagen är för dom som faktiskt jobbar, jag minns hur jag såg fram emot den med nästan manisk förtjusning och den där känslan av att ha en helt ledig dag är ju såklart fantastiskt. 

      Det enda som gör helgen lite speciell, eller får det att kännas som helg för egen del, är att jag inte författar på den. Jag försöker skriva varje dag under veckan, men lördagar och söndagar är det strikt förbjudet att jobba på boken. Kommer jag på en strålande ide så skriver jag givetvis ner den, men jag försöker få mitt författande att kännas som ett jobb så det ska göras under veckodagarna. Detta har visat sig fungera ganska bra, då det är skönt att ta en paus från just den jobbiga biten av författandet. För det mesta är det såklart otroligt skoj, och att se uppföljaren till min debut växa fram är lika speciellt som det var att skriva första boken, kanske till och med mer så. Men det är ju ändå en process som tömmer en lite kreativt, som innebär mycket research och hjärngympa och fokus. Att ha ideer är enkelt, att få ner dom på skärmen är svårare. 

      Så, man kan väl säga att min lördag ändå är lite helg och jag ska framförallt spela TV-spel, se lite på Rainbow 6 Major som pågår (semifinaler idag) samt pyssla med det nya internet jag fick för ett tag sedan i form av att flytta om lite Mesh, pyssla med sladdar och sådant där. Jag har även ett par hyllor som måste upp i lägenheten och lite annat som ska städas bort. Under Tevenbänken måste jag dessutom fixa lite med strömsladdar som syns, och sådant gillar inte jag. 

      Mat i form av Hello Fresh ska göras, disken ska tas om hand och så måste jag dammtorka Tv-bänken. Så, det finns projekt och att göra. 

      Jag önskar er alla som läser en riktigt fin helg. 

      Jag ser fram emot en gammal Indiana Jones.

      Jag ser fram emot en gammal Indiana Jones.

      Den fjärde filmen i en annars lysande serie var verkligen ingenting att hänga i granen, även om en del actionsekvenser var rätt snygga. Även om Spielberg är lite av en husgud härhemma så har han en förmåga att helt tappa bort det som gjorde hans tidigare filmer så fantastiska. Jurassic Park 2 är ett lysande exempel, Indiana Jones 4 ett annat. Trots att den filmen var rätt kass så ser jag ändå fram emot del 5. Ryktet skvallrar om en inledning med en de-aged Ford, om att regissören James Mangold sa nej till massor av CGI och ett äventyr som ska kännas väldigt globe-trotter. Harisson Ford själv säger sig vara nöjd med filmen och jag tror också detta är allra sista gången vi får se Fors i den rollen, och gubben lär väl snart sluta göra film överhuvudtaget.

      Är du lika optimistisk och förväntansfull som undertecknad eller tror du Indys femte äventyr kommer suga riktigt mycket?