Svenska
Blog
Jag hoppas jag har rätt om Mario-filmen.

Jag hoppas jag har rätt om Mario-filmen.

Visst, Chris Pratts stämma var inte det ultimata beviset på att Nintendo och Illuminations kommande Mario-film kommer vara fantastiskt. Men allting annat som visades upp var det. Designen såg fantastisk ut, Jack Black som Bowser lät fantastisk och jag tror och hoppas det finns en värme och charm i rörmokarens animerade äventyr som kommer göra filmen speciell. 

Det klassiska "vi får väl vänta och se" kommer ju gälla hela vägen fram till premiär, såklart, för oavsett vad trailers kommer visa så kommer det ju vara omöjligt att veta exakt hur bra det blir. 

Samtidigt tror jag Miyamoto övervakat det här rätt noga, jag tror Nintendo gjort det med, jag tror Illumination inte vill slarva bort denna chans. Många kommer ju gå att se den, ändå, oavsett, liksom. Men hur många kommer hänga mycket på hur den blir mottagen. För det är ju så det fungerar ofta. Om det finns en publik som först tar reda på hur bra det är, så kommer ju dom där tveksamma enbart gå och kika på den om dom flesta som gör det säger att den är bra. 

Så, mina förhoppningar på att detta blir ett underhållande Mario-äventyr är redan där, och klockan 23.00 idag tisdag får vi trailer nummer 2 och jag tror vi kommer få se (och höra) en viss prinsessa i den med tanke på denna poster man nyss postat. 

Vad är dina förhoppningar oxh förväntningar kring den kommande Mario-filmen?

HQ