Svenska
Blog
Fenomenet "Lootcrate"

Fenomenet "Lootcrate"

Förra sommaren slutade jag mitt jobb i den serietidnings/brädspels/nördbutik jag jobbade i. Det var lite synd eftersom det var en fantastisk plats, men omständigheterna ville annat. Eftersom vi sålde det mesta som fanns i nördväg kändes det inte riktigt som att "Lootcrate" var nödvändigt - jag kunde ju helt enkelt bara köpa det jag ville ha. Men nu när jag inte längre jobbar där så kändes det spännande att prova en sådan där mystery box. Jag har kikat på mängder av unboxing-videos på Youtube, och det såg ju ganska roligt ut.

Så, idag hämtade jag första paktet. Jag tycker att värdet på boxen är helt okej, betalade väl drygt 200 kronor med frakt och även om det kanske var 1-2 prylar mindre än jag förväntade mig så var det ändå en rätt bra låda. Jag gillade framförallt T-shirten och Uncharted-postern men det där plastiga hornet dom hade tryckt ner kändes ärligt talat rätt b.

Jag kommer dock fortsätta prenumenera på ett par lådor till och ska även testa 1Up och Geek Fuel och göra en jämförelse medan dom båda!

HQ