Svenska

Energidryck - Recensioner

Skrivet av parveln den 19 november 2023 kl 14:06

Jag har druckit energidryck till och från sen jag var 15. Nu för tiden finns ett stort utbud och jag tänkte därför bjuda på ett gäng snabba recensioner.

Redbull, 8/10 - En klassiker. Slår aldrig fel och med god smak. Finns en anledning till att den fortfarande hänger med. Bäst logotyp också.

Monster, 7/10 - Stort utbud av olika smaker. Vissa är väldigt goda, medan andra smakar vidrigt. Man får hitta de smaker man gillar. Klart snyggast design.

PXL, 4/10 - Ny i matchen, så de kanske rycker upp sig i framtiden. Men just nu erbjuder de äckliga smaker i ett ganska litet utbud. Rekommenderas ej för tillfället.

Nocco, 8/10 - Stort utbud med högre lägstanivå än Monster. Enda äckliga smaken är skumtomte.

HQ
HQ

Intelligenta vaccinerade sig mot covid-19

Skrivet av parveln den 23 september 2023 kl 20:09

Intressant studie som visar på ett samband mellan högre intelligens och att ha vaccinerat sig mot covid-19. Vad det beror på kan man såklart sia om. Men korrelationen som sådan är väldigt stark.

https://www.tv4.se/artikel/2X8nI94f22BHkVbcU6I1rd/fler-intelligenta-vaccinerade-sig-mot-corona-otroligt-starkt-samband

Vill du lämna en kommentar så undvik påhopp. Det blir ju ofta tråkig stämning när covid och vaccin diskuteras här på siten.

Läsk för 600 kr

Skrivet av parveln den 20 april 2023 kl 21:49

Jag var förbi mitt lokala Ica ikväll. Handlade mat och andra förnödenheter, som man gör. Ett sötsug infann sig och jag tänkte att jag skulle unna mig lite läsk. Det fick bli två burkar pepsi. Förvånad blev jag dock i kassan. 600 kr skulle de ha för läsken! "Du lägger säkert tre gånger så mycket på alkohol" sa hon i kassan. Ja, nog hade hon rätt. Så jag köpte de ändå och njuter nu i fulla drag. Helt klart värt det.