Svenska
Blog
Topp 3 spel jag vill se "remastered" till PS4

Topp 3 spel jag vill se "remastered" till PS4

Skrivet av Peddi93 den 26 augusti 2014 kl 00:18

I och med att The Last of Us har blivit remastered så har det lett till att jag har fått en liten fetisch när det gäller 1080p och 60fps. Photo mode är ett spelläge av sig självt och att spela in korta klipp lägger till så mycket för mig att vilja spela om ett spel. Tidigare finns det ett fåtal spel jag faktiskt lirat om flera gånger (inte minst ett spel, nästan absurt mycket) på PS3 och detta är varför jag skulle vilja ha dem på PS4.

Missförstå mig inte: Jag vill absolut helst ha helt nya spel men om det inte är för mycket arbete så är dessa dem titlar jag vill ha på PS4.

Håller mig väldigt kort, dessutom:

3. Uncharted 3: Drake's Deception
Jag har kört igenom Drake's Deception över bokstavligen trettio gånger på PS3an. Jag skulle nog implodera om detta spel blev remastered till PS4 på samma sätt som The Last of Us blev. Suget är nog minst av dessa tre spel de dem som följer har jag inte alls kört på samma sätt. Jag var nämligen helt förälskad i Uncharted 3 när det släpptes och idag är jag ännu det. Maffigare äventyr får man leta efter och multiplayern är underbar den med.

2. God of War III
Ett mästerverk som känns lite bortglömd och ett spel jag verkligen skulle vilja spela om på PS4. Blotta tanken av att spela om alla boss fighter och ta bilder av massa områden skulle ge mig hutlöst många timmar. Sony Santa Monica har nämligen några av dem absolut bästa environmental artists, någonsin. Olympus awaits!

1. Killzone 2
Multiplayer läget är än idag det bästa jag upplevt när det gäller FPS. Detta i 60 fps med 1080p och share knappen? Inget snack om saken: Killzone 2 skulle vara otroligt aktivt (än idag finner du servrar på PS3 och detta spel släpptes 2009). Jag slår vad om att en hel drös med spelare skulle "återuppleva" kärleken med detta fantastiska spel. Detta är det spelet jag främst skulle vilja ha remastered till PS4. Vilket är ditt?

(Kan tillägga att The Last of Us skulle vart 1a om det inte redan blivit remastered!)

HQ