Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Black Panther var en besvikelse

Skrivet av Perluck den 12 maj 2018 kl 01:07

Rekord och pengar i mängder. Marvels satsning blev en rejäl succé och hypen har varit enorm men jag höll mig borta tills nu. Jag gick in med förväntningarna nedskruvade till botten då jag anade att det skulle vara en fis, och lite så var det.

Till handling erbjöd den inte mycket tyvärr även om jag kunde se potential hos boven som inte utforskades nog alls. Det kändes som att man hade slutknuten men ingenting som byggde upp det, istället bjöds man på en otroligt förutsägbar story som fick mig att hänga över biostolen vid två tillfällen i ren tristess. Efter en kvart visste jag exakt hur filmen skulle berättas. Steg för steg.

Inte heller blev det bättre för effekterna skrek greenscreen överallt, självfallet målas allting upp digitalt men det stack ut något oerhört. Marvels andra filmer har skött detta betydligt bättre även när allt som visas på bild är ren CGI, istället fick vi något som fick The Rock i Mumiens Återkomst att se bra ut.

Hade verkligen väntat mig mer inte minst med tanke på all hyllningskör. Vissa karaktärer var häftiga men i slutändan kan detta verkligen inte räddas, tveklöst den sämsta Marvel filmen hittills för min del - vilket är synd.

En uppföljare är självfallet på g som jag hoppas gör ett betydligt bättre jobb. Kom igen nu, jag gillar karaktären, gör något som slår mig ur stolen. Inte denna medelmåtta.

Black Panther var en besvikelse

Fanns så mycket potential!

Facebook
TwitterReddit

Jag brände en tå

Skrivet av Perluck den 15 februari 2018 kl 14:38
This post is tagged as: Vardag

Du läste rätt... En tå, inte tre eller halva foten utan en satans tå. Stod och kokade upp lite vatten för att hälla i havre och så skvalpade det till! En skvätt flög över luften ner på min vänstra fot och brände till rejält. Sekunden senare drog jag av mig strumpan och såg resultatet - det var inte vackert.

Två dagar senare och nu är jag svullen efter att ha envisats med att gå utanför mitt rum med en inlindad tå, strumpor och skor, ingen bra idé. Irriterad är man milt sagt över att en sådan liten yta totalt låser en till hemmet. En satans tå.

Brännskador är kanske ett av de värsta man kan råkas ut för men denna gång har det varit väldigt milt vilket jag tackar huskuren som stavas kolloidalt silver. Det bränner inte ett dugg i efterhand och inga blåsor (tar i trä), men istället har man en svullen tå.

Hur man nu endast lyckas träffa en tå... Det är en prestation i sig.

Jag brände en tå

Jag är en bitter man som hoppar på en fot.

Facebook
TwitterReddit

2500:- för en konsert?

Skrivet av Perluck den 13 februari 2018 kl 14:33
This post is tagged as: Musik

Är ingen rapp tok direkt. Det jag lyssnat på är praktiskt taget enbart mainstream - Eminem, Kendrick Lamar, Tech9ne mm. - Ofta har detta spelats när man är arg, tränat eller i stämning för att själv försöka rimma. Såg i flödet att Eminem går ut på en ny världsturné. Inte för att jag är särskilt taggad då det senaste albumet var en ren fis, mitt intresse grundar sig i att jag lyssnat på hans tidigare alster och jag kände då att, ja kanske kan det vara kul att se honom.

Det trillade ur minnet tills att en vän häromdagen ringde upp mig. Han var intresserad av att gå och då blev jag plötsligt sugen, tills att han nämnde priset.

2500 riksdaler! - Vad i hela helvete.

Konserter må ha blivit dyrare gentemot några år tillbaka. Radiohead, Ed Sheeran har exempelvis legat på tusenlappen, men denna giriga rappare ska ha över tvåtusen kronor!

För en sittplats!

Fick en halvtimma att fundera på saken och kort därefter så svor jag över vilket helsikes girigt svin han är som tar så mycket pengar. En rappare som spottar på sin mick. Jag har sett Muse med sin dyra produktion i show, Radiohead som är ett kultband, ingen av dessa är i närheten av 2500:-.

2500:- för en konsert?

Eminem dra åt *****!

Facebook
TwitterReddit

SF blir Filmstaden med en grotesk logga

Skrivet av Perluck den 1 december 2017 kl 15:39
This post is tagged as: Film

Ja nu planeras SF att bli Filmstaden vilket lär ske under kommande de två åren men jag kan bannemig inte hålla mig för skratt. Logotypen är verkligen grotesk eller vad säger du? Känns nästan som den försökt vara Gordon Ramsays - F word.

SF blir Filmstaden med en grotesk logga

Som någon på moviezine redan påpekat, ser ut som en tunnelbaneskylt.

Facebook
TwitterReddit

Surface Laptop snart här!

Skrivet av Perluck den 6 augusti 2017 kl 19:54

I höst ska det pluggas. Mycket skrivande och med mastodontburken hemma var en bärbar givet, men vilken? Jag fann mig själv i en enorm djungel av olika varianter; Microsoft, Asus, Apple, Dell. När jag trodde mig hittat en så fann jag en annan och så gick cykeln i veckor men något som stod ut var priset för dem alla. Det spelade ingen roll vad jag valde eller vad jag försökte backa på för faktum var att alla smartbook-modeller är otroligt dyra.

Det som gjorde mig lagom förbannad när jag såg att trots priset så hade dem alla något gemensamt - ingen var perfekt. Apple hade inte fler USB portar, dessutom dyrare än konkurrenter för sin nisch, Dell XPS var otroligt stark för priset men hade fallerande mic, kameror och oroligheter och Microsofts nu egna serie (Surface) hade inte Thunderbolt portar som Apple istället försöker bringa som standard. Det var inte lätt.

Började falla för Surface Book, en transformer som inte var särskilt svag och som dessutom hade en grym skärm samt touch i klass för ritande. Men priset slog till igen och vad som gjorde mig orolig framförallt var att datorn varit ute på marknaden i snart två år innan den lanserats i Sverige, var är nästa version? Inget hördes på den fronten alls och istället såg jag att Microsoft nu ska lansera en ny produkt i sin Surface-serie, nämligen Surface Laptop.

Tillskillnad från andra modeller är den inte en transformer och inte en hybridplatta. En gedigen laptop helt enkelt riktat mot studenter (?) bland annat. Efter en hel del fundering bestämde jag mig att beställa en trots min förkärlek för Surface Book. Den är snart här hos mig och materialismen är ett faktum! Imorgon förväntar jag mig att telefonen plingar, jag hoppas att jag blir nöjd i slutändan då jag aldrig betalat denna slant för en bärbar.

Surface Laptop snart här!

Gör mig nöjd!

Facebook
TwitterReddit