Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
UFC Fight Night: Cejudo vs Dillashaw

UFC Fight Night: Cejudo vs Dillashaw

Skrivet av Petter den 19 januari 2019 kl 21:43

BooooOOOom! Champ vs Champ. En benrangel-hemsk Dillashaw har inte ätit nåting på 19 veckor för att kunna mosa den avsevärt mycket mindre OS-guldmedaljören Henry och norpa ett andra bälte. Jag är taggad. Som tusan. Nu kör vi!

Henry Cejudo vs TJ Dillashaw
Jag vill så otroligt gärna att TJ ska vinna här. Vara lika dominant som han var båda gångerna som han klådde Barao. Vill, vill, vill. Men törs inte tippa det. Jag tror att den extrema viktnedgången varit för tuff mot hans kropp och att han inte kommer att vara sig lik. Istället vinner Henry på brutal brottning och på snabbhet.

Paige VanZant vs Rachael Ostovich
Paige är vacker, men inte så mycket mer. Inte som fighter. Och hon skulle aldrig hamna såhär högt på ett sånt här matchkort om det inte vore för hennes utseende. Ostovich är ingen superstar men kommer att knäcka PVZ via överlägsen striking. Domslut Rachael.

Donald Cerrone vs Alexander Hernandez
Han är en riktig kaxpropp den där Hernandez. Duktig på att prata strunt, lite som Chael. Mot Cowboy tror jag dock att han kommer att se ut som en fisk på torra land och i slutändan tror jag att den extremt rutinerade Cerrone plockar ned och stryper ut ynglingen.

Vilka tippar du på?

Facebook
TwitterReddit
Vi spelar Resident Evil 2

Vi spelar Resident Evil 2

Skrivet av Petter den 18 januari 2019 kl 13:52

Det blev huggsexa om vilken som skulle få recensera nyversionen av Capcoms skräckmästerverk. Alla ville kissa i byxorna, tydligen. Kollektivt. Men den som drog det längsta strået stavas Mathias "Mahoney" Holmberg och han har redan börjat mysa tillsammans med Leon S Kennedy i världens mest zombietäta stad. På tisdag klockan 16:00 läser du recensionen här på siten. Missa för allt i världen inte det.

Jag minns tydligt min förstas genomspelning av originalet. Hur fantastiskt skrämd jag blev av den där ikoniska sekvensen där man undersöker ett förhörsrum inne på Raccon City Police Department och en sån där rosa, slemmig sak med superlång tunga (Licker) hoppar in genom rutan. Jösses... Jag skrek rätt ut. Slängde dosan och började krafsa runt i rummet å trasmattorna sprutade. Trots att jag kanske inte vill uppleva det igen, är jag själv riktigt sugen på att återbesöka Racoon City, om inte annat så bara för nostalgins skull. Vad har du för minnen från Resident Evil 2?

Facebook
TwitterReddit
600LT Spider är läcker (som få)

600LT Spider är läcker (som få)

Skrivet av Petter den 18 januari 2019 kl 13:37

Snorgröna bilar är inget för mig. Ser inte riktigt klokt ut. Men bortsett från lacken är nyligen presenterade 600LT Spider så erotisk att jag storknar. Jag brukar sällan föredra cabbar före hard tops men detta är verkligen ett rekorderligt undantag. Den är nämligen perverst, obscent läcker. Sådär jobbigt snygg att det gör ont i kraniet.

Unrestrained performance
One drive and you'll understand. The 600LT Spider is every bit as performance-focused as the 600LT Coupe. It shares the same wild 3.8 litre twin-turbocharged V8 engine and super-fast Inertia Push gearshifts. You'll find the same powerful, responsive braking system and seamless Active Dynamics. And performance figures that need to be experienced to be appreciated. But now you can get even closer to the true essence of LT and the relentless performance that defines it. Drop the roof - or simply the glazed wind deflector - to enjoy the crack and pop of each gearshift. And the full roar of that radical top exit exhaust.

Facebook
TwitterReddit
"You got Orangiiiinaaaaah?"

"You got Orangiiiinaaaaah?"

Skrivet av Petter den 18 januari 2019 kl 12:51

Hahahahaha! Jag skriker av skratt. Har precis snubblat över stand up-komikern Sebastian Maniscalco och hans viskande, tokroliga skitprat om knäppt folk. I grunden är materialet inte briljant men hans leverans är så fenomenalt kul att jag inte kan sluta garva. När han pratar om att han bjuder tjejer på Orangina... Då dör jag. Hahahaha! "You wannh a gläääzz of Orangiiina?". När han sen dricker vatten ur slangen, jah då ligger jag på golvet. Link

Facebook
TwitterReddit

Jag ramar in Star Wars

Skrivet av Petter den 17 januari 2019 kl 19:44

Sitter och pysslar med lite bilder jag ska rama in nu, i nyhuset. En poster på Frank Millers Batman får det lov att bli, samt tre stycken stora ramar med dessa Star Wars.-teckningar i. Älskar 60-tals/House Industries-designen på dessa.

Jag ramar in Star Wars

Tre härliga skurkar.

Facebook
TwitterReddit