Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Jag behöver Batman (i plast)

Skrivet av Petter den 23 februari 2018 kl 20:36

Denna gränslöst erotiska plaststatyett måste bli min. Den måste - bli min! Hela stilen från Batman: The Animated Series är så underbart läcker. 1000 spänn verkar den gå lös på när det är dags för premiär och jag förhandsbokat på stuberten.

"Based on the seminal BATMAN: THE ANIMATED SERIES, the Batman 1/6 Scale Figure stays true to the television classic - sculpted to match the iconic style of the show with a paint scheme evoking the bold, graphic look of an animated cel. Featuring approximately 30 points of articulation, multiple switch-out hands, heads, accessories, and a Bat Symbol figure stand, Batman comes fully equipped to keep Gotham - and your collection - safe and sound! The Mondo Deluxe Exclusive (only available until March 12th) features a switch-out wind-swept cape, goggles, unique "Thumbs-Up of Bat Approval" hand, unique batarang, and a switch-out H.A.R.D.A.C. head!" Link

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Sagan om ringen - igen

Skrivet av Petter den 23 februari 2018 kl 11:46

I brist på annat att glutta på (på Netflix) dundrade jag under onsdagskvällen igång Sagan om ringen, igen. Den första filmen. Om jag inte räknat fel var det den 13:e gången jag såg filmen och för 13:e gången slogs jag av hur ooootrooooligt bra varenda liten sekund av denna filmatisering är. Jag har alltid älskat dessa tre rullar men det känns i mångt och mycket som om de bara blir bättre, alla tre, ju mer tid som går. Filmmagi, är vad det är. Som känns förtrollande hypnotiskt, nästan. Två och en halv timme bara rusar iväg och det slutar alltid med att jag hamnar på Youtube där jag kikar igenom timmar av bakom kulisserna-material (som jag också sett förut).

Det som slog mig den här gången när jag såg om Härskarringen, var hur bra Sean Astin faktiskt är som Sam. Jag har alltid gillat Astin (ända sedan Goonies, åtminstone) och alltid gillat Sam som karaktär men nog aldrig riktigt reflekterat över hur bra hans tolkning är, trots att han pratar fläskig jänke-amerikanska medan resten av Hoberna pratar fisförnäm brittisk engelska.

Jag kikade igårkväll igenom en timme om hur Weta och Jackson arbetade med "color grading" i filmen, något som idag görs överallt och betydligt enklare än systemen som användes i Sagan om ringen, men inblicken är ändå fascinerande och framförallt väldigt detaljerad. Link

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Gudarnas nektar

Skrivet av Petter den 23 februari 2018 kl 11:00

Efter min magsjuke-stint häri veckan har jag varit kroniskt ultratörstig. Orsaken är självklar; Jag har behövt få i mig mer vätska än vanligt, såklart. Och det mesta jag varit törstig på, har varit Zingo (spelsin). Detta eftersom det är min favoritdryck, alla kategorier. Åtminstone numer. Världens godaste läsk, gudarnas nektar - och allt det där. Jag har dock hållit mig från att inhandla Zingo och har därmed inte druckit en droppe, förrän strax. För till lunch idag ska jag äta tacos (med kycklingfilé i) samt Zingo. och jag märker hur jag sitter och räknar ned minuterna nu denna sista timme inför lunchpaus.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Trutsmisk på lördag (natt)

Skrivet av Petter den 23 februari 2018 kl 10:52

På lördagnatt: UFC on Fox: Emmett vs Stephens. Petter är supertaggad, som vanligt. Detta eftersom de två huvudmatcherna ser ut att bli rediga holmgångar såhär på förhand. Vi pratar ultrabrutalt trutsmiskande, enbart. Det är inte bara de fighterna jag ser fram emot, heller. O-nej! Hela main-matchkortet är stekhett och därför har jag tippat lite.

Kika in snack om matcherna nedan under veckans avsnitt av The MMA Beat

Josh Emmett vs Jeremy Stephens
Stephens brukade vara en rå-brawler. Noll teknik, bara ös. Lite som en lättare Leben. men på senare år har han utvecklats och visat upp massor av förbättringar, däribland sparkar och den där typen av stance-shifting som Crüz pysslar med. På lördag somnar han, dock. Detta eftersom alla (inklusive Jeremy) underskattar den Uriah Faber-tränade Emmet som nu senast flash-knockade Lamas. Josh vinner på knock i slutet av första.

Mike Perry vs Max Griffin
Jag vet i stort sett ingenting om Max, men desto mer om Platinum-Perry som jag anser vara en av sportens mest färgstarka personligheter. Jag tror och hoppas på Mike, via knock. I andra.

Jéssica Andrade vs Tecia Torres
Torres är väldigt bra men Andrade är bättre, kanske viktklassens bästa (egentligen). Hon vinner här, såklart - via domslut.

Ovince Saint Preux vs Ilir Latifi
Vår svenska brottarbralla Latifi går mot OSP på lördag och även om jag verkligen hoppas att han kan brotta sig till en övertygande vinst tror jag att han kommer att förlora, på knock.

Vilka tror du kommer att vinna på lördag-natt?

SYLT! ÄR! LIVET!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Ferrari vs Porsche (nu kör vi)

Skrivet av Petter den 23 februari 2018 kl 10:29

Jösses så spännande... Jag skrikfnissar likt ett liten vildsint skolflicke-barn som råkat trilla ned i ett enormt brännässle-buskage. Så upprymd och kollrig är jag över det faktum att Porsche visade upp nya GT3RS i tisdags medan Ferrari valde att dundra ut den första informationen om deras banpiskare 488 Pista i onsdags. Nu är det ju dock så att Ferraris nya bil avser att konkurrera med GT2RS (som är den klart värsta av Porsches alla RS-modeller) samt med Lamborghini Huracan Performante, men ändå. Att vara sportbilstokig just nu - är som att leva i en dröm.

Ferrari 488 Pista (som betyder "bana", tydligen) blir ett monster. Ett veritabelt asfaltsmonster. 1288 kilo (!), 711 kusar via en turbomatad V8 och massor av passiv aero som kommer att generera lika mycket downforce som det aktiva Ala-systemet på Huracan Performante gör, tydligen. Menar Ferrari. Och det gör mig genuint lycklig. Porschen då? Ny fjädring, nya karossdetaljer, större motor som nu pressar ut sig 513 hästkrafter. Jag vill gärna ha båda men tar Ferrarin om jag bara får välja en. Tack på förhand!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.