Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
HQ
Hoppet lever om en Dirt Rally 2.0-lösning

Hoppet lever om en Dirt Rally 2.0-lösning

Skrivet av Petter den 17 augusti 2022 kl 11:48

Vi har ju (som jag skrivit om) i omgångar haft dryga problem med Dirt Rally 2.0 i vår racingsimulator de senaste fyra månaderna och det har gäckat mig, bortom all tänkbar rimlighet. Efter att ha bytt dator i simulatorn (från HP Omen 30L till HP Omen 45L) trodde vi att detta skulle ordna till sig, men det gjorde det inte. Under gårdagskvällen bytte vi vår gamla Fanatec DD2 till en sprackarns ny DD2:a och det är nu bättre men inte bra. Vi insåg tidigt igår att vi måste radera alla inställningar i spelet och nollställa alal inställningar i Fanalab, och börja från början. För ingenting av de gamla värdena stämmer. Hoppet lever, åtminstone.

In med tungan igen

In med tungan igen

Skrivet av Petter den 16 augusti 2022 kl 18:52

Scenen när gympaläraren i 21 Jump Street försöker trycka tillbaka tungan in i Dougs trut, kommer för evigt att vara en av de roligaste filmscenerna genom alla tider. Jag har sett den säkerligen 700 000 gånger, och skrattar alltid lika mycket för det, ändå - still. "I don't like that!" Hahahaha! 🤣 Go!

Wave Race 64 till Switch

Wave Race 64 till Switch

Skrivet av Petter den 16 augusti 2022 kl 15:47

Jag älskar Wave Race 64. Har alltid älskat det. Innerligt, hårt, dedikerat, passionerat. Jag minns hur ofööörskämt mycket jag spelade det när det begav sig och gjorde spakmjöl av N64-dosan, på kuppen. Nu släpps det till Switch och jag är supertaggad. Go!

DC pratar med Luke

DC pratar med Luke

Skrivet av Petter den 16 augusti 2022 kl 13:13

Rockhold är tillbaka på lördganatt och hoppas ju kunna dra ut Costa, även om jag absolut inte tror att han kommer att kunna vinna, tyvärr. En gång i tiden var han bäst... Idag? Ingen haka, alls. Men för två månader sen pratade Luke med sin gamla bästis Cormier om hur han ser på sin comeback, och det är ett härligt, intressant samtal mellan två vänner. Go!