Svenska
Blog
Snabba intryck från Gamescom 2019

Snabba intryck från Gamescom 2019

Skrivet av Petter den 20 augusti 2019 kl 14:07

Jao! Mässan i Köln (Jawoll) är i full gång och Gamereactor är naturligtvis på plats (fullproppade av sur surkål). Jag har såklart gluttat på en del av titlarna som visats upp såhär långt (Gamescom drog igång igårkväll) och tänkte delge några snabba, babbliga intryck här i bloggen. Here goes nathink!

Death Stranding
Hade det inte stått "A Kojima Production" på det här spelet hade verkligen ingen brytt sig. För även om grafiken är urläcker tack vare Guerrilla Games effektiva Horizon-grafikmotor, ser spelet snudd-på bedrövligt trist och intetsägande snurrigt ut.

Streets of Rage 4
Nya karaktären Cherry presenterades under gårdagen och även om jag gillar att hon är Axels dotter, är designen inget vidare. Slåss med en elgura? Mja, lite väl tramsigt kanske. Bortsett från det ser Streets of Rage 4 fullständigt magiskt bra ut. Som vanligt.

Little Nightmares 2
Ettan var strålande och helsvenska Tarsier är väldigt begåvade med gott om spännande idéer. Tvåan kommer att innehålla co-op och ser riktigt mysigt ut. Superatmosfäriskt, mörkt och suggestivt. Jag vill spela.

Eastward
Mest lovande hittills från Gamescom? Tveklöst. Pixeläventyret Eastward (Switch) charmade mig fullständigt och jag ser verkligen fram emot att bekanta mig närmare med detta.

Blair Witch
Den 90 år gamla skräpfilen förblir en enda stor axelryckning men spelet som visades upp, igen, igårkväll - verkar bli läbbigt, och rätt snyggt. jag kommer absolut att vilja testa det, se om det kan tänkas framkalla kollektiv droppa i brallan.

Gears 5
Visst, story-trailern var episkt storslagen på sina ställen och Fenix rätt rejäla helskägg gjorde mig svettig av upphetsning men minus detta ser Gears 5 ut som ett spel som går på sparlåga. Jag är ärligt talat rätt trött på formeln som denna serie baseras på och är inte värst sugen på fler vrålande bullet sponge-fiender och papperstunn pucko/macho-dialog.

Need for Speed: Heat
Den första trailern från förra veckan lämnade mig helt oberörd. Gameplay-demonstrationen från igår gjorde samma sak, fast värre. Detta ser ut som ett gammalt spel, och inte ett gammalt spel som jag älskade eller vill spela igen - bara gammalt (och då pratar jag mest uppläggsmässigt och inte grafiskt).

Marvel's Avengers
Ser fortfarande bedrövligt ut, tyvärr.

HQ