Svenska
Blog
Iphone 11 Pro Max = Beställd

Iphone 11 Pro Max = Beställd

Skrivet av Petter den 18 september 2019 kl 15:46

Jao, det kommer att bli olidligt mustigt, detta. Release av ny Iphone innebär telefonbyte för undertecknad (har haft alla modeller sedan den första lanserades för 12 år sedan) och i år är jag lite extra taggad. A13-chippet verkar direkt perverst och trippelkameran med klart förbättrad prestanda i mörker, kommer att bli toppen, inte minst eftersom det är just i mörka miljöer som min Iphone Xs Max skapar de sämsta bilderna (i övrigt är den kameran bra). Jag ser även fram emot fem extra timmar batteritid och en telefon i nya färgen "midnattsgrön". Vi ska tillsammans med recensionen av Iphone 11 Pro Max naturligtvis även hårdtesta Apples nya speltjänst Apple Arcade

Saxat från Apples officiella pressrelease:
A13 Bionic-chippet är det snabbaste chippet någonsin i en smartphone och bidrar till oöverträffad prestanda i allt du gör med iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. A13 Bionic-chippet har dessutom upp till 20 procent snabbare processor och grafik jämfört med A12. A13 Bionic-chippet är byggt för maskininlärning med en snabbare Neural Engine för bild- och videoanalys i realtid och nya acceleratorer för maskininlärning, som innebär att processorn kan hantera över en biljon beräkningar per sekund. A13 Bionic-chippet i kombination med iOS 13 utgör den bästa plattformen för maskininlärning i en smartphone. All denna prestanda i fråga om beräkningskraft, grafik och maskininlärning förhindrar inte att vi dessutom tar vårt största språng någonsin när det gäller batteritid: iPhone 11 Pro har upp till fyra timmar längre batteritid än iPhone Xs och iPhone 11 Pro Max stoltserar med upp till fem timmar längre batteritid än iPhone Xs Max.

iPhone 11 Pro är först ut med ett revolutionerande trippelkamerasystem med helt nya kameror med ultravidvinkel, vidvinkel respektive tele, som är djupt integrerade i iOS för att skapa en kameraupplevelse i proffsklass designad för alla användare. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max sätter en ny standard i fråga om video med högre videokvalitet än någonsin i en smartphone. Varje kamera i trippelkamerasystemet spelar in enastående video i 4K med utökat dynamiskt omfång och filmisk videostabilisering. Kameran med ultravidvinkel har en bredare bildvinkel och ett stort fokalplan, vilket gör att den lämpar sig utmärkt för fartfylld video. Användaren kan enkelt zooma mellan de tre kamerorna och funktionen Audio Zoom matchar ljudet mot bildrutorna för ett mer dynamiskt ljud. iOS 13 innehåller kraftfulla videoredigeringsverktyg, tillgängliga för alla som snabbt vill kunna rotera, trimma, öka exponeringen och använda filter på videor. Justeringarna är enkla att använda och förhandsvisa, vilket innebär att även en nybörjare kan skapa videoprojekt i proffskvalitet."

HQ