Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Travelers.

Skrivet av Prey den 12 oktober 2017 kl 05:09
This post is tagged as: Tv-serier

Jag bunkrade upp framför bästa vännen igår Philip(s), om nu tvn kan vara ens bästa vän?
Hursomhelst. Jag scrollade runt lite kring 4k materialet som netflix erbjuder, vilket i sig kanske inte är det sexigaste utbudet. Å andra sidan gäller väl det allt material kanske? Det tar vi i en annan blogg!
Jag lyckades snubbla över serien Travelers som jag varken läst eller hört om. Den kändes intressant iallafall.
Har kommit till avsnitt tre nu och kan inte riktigt bestämma mig för om mer tid ska läggas på serien, då jag i regel brukar ge en serie tre-fyra avsnitt för att se vad den går för. Jag är inte såld, så mycket kan jag väl säga, men den har fint betyg på imdb.

Så har du sett den? Vad är dina tankar/åsikter kring serien och bör jag fortsätta kolla?

Facebook
TwitterReddit

Jag har börjat köra taxi.

Skrivet av Prey den 11 oktober 2017 kl 07:20

Inte för att det var någon som frågade eller överhuvudtaget undrade vad jag gör idag, men se det som ett svar innan frågan som aldrig kommer ställas är ställd.
Det där blev jävligt luddigt, men så går det när man är trött.

Hursomhelst. Jag har börjat köra taxi. Eller det är inte riktigt sant. Det låter som att jag började idag trots att det var sju månader sen.
Från säljare på diverse elektronikkedjor till det här. Världens märkligaste karriärbyte. Jag ville dock göra något helt nytt, samtidigt som jag fortfarande ville ha kvar den sociala kontakten med människor. Stentrött på att pracka på folk onödiga saker som man ofta gör inom sälj även om jag är småkär i prylar själv.

Givetvis ska det tilläggas att jag älskar att köra bil, det är nånting jag aldrig tröttnar på. Och med taxi så är man fruktansvärt fri också, fri att köra vart du vill och se nya saker. Det är spännande. Yrket i sig är väl inte världens mest glamorösa, men jag måste erkänna att jag gillar det betydligt mer än vad jag först trodde att jag skulle göra.
Så jag kommer att vara kvar ett tag, kanske inte 40år och enda till pensionen, men ett tag.

Så nu vill jag veta vad ni gör medan jag funderar på: Vart ska jag åka idag?

Facebook
TwitterReddit

Att aldrig färdigställa.

Skrivet av Prey den 10 oktober 2017 kl 05:34
This post is tagged as: Spel, Ångest

Det är någonting som jag på senare tid blivit fruktansvärt, horribelt dålig på när det kommer till spel. Eller ja, det är väl kanske generellt egentligen. Men låt oss låtsas och framförallt fokusera en stund på spel.
Jag satt tidigare ikväll och kikade igenom mitt spelbibliotek på ps4:an och konstaterade att snabbt att jag inte har något att spela.
Så in på PS store vart det för att kika på nya titlar och jag kollade runt i alla kategorier och genrer, något som blivit lite av en hobby. Man vet ju aldrig vad för guldkorn man kan hitta, am I right?
Kort sagt så vart det ingenting nytt iallafall och efter en stunds grubblande så insåg jag att jag har ju hur många titlar som helst som jag borde spela, men som jag låter bli.
Och låt mig tillägga att det i det här fallet inte handlar om att ha en fet backlog utan det här är alltså spel som är påbörjade, ej avklarade, men som jag intalar mig själv att jag har klarat.

För att nämna några få så har jag The Division (som jag till mitt försvar inte hade kul med), där jag typ nåt level 10 med en karaktär och det är väl där spelet egentligen börjar skulle jag tro (?). Vi har Far Cry Primal (speltid 60 minuter), Hitman (2/5 episoder avklarade), Crash Bandicoot (avklarat till sista bossen spel 1/3), Mass effect: Andromeda (speltid oklar, men max ett par timmar) samt Horizon: Zero dawn (speltid oklar, 60-70% avklarat gissningsvis). And the list goes on.
Några av dem här spelen är ju faktiskt riktigt, riktigt bra också och vissa är givetvis sämre *host* mass effect, så jag har ingen förklaring till beteendet egentligen.

Är det här något som känns igen eller är jag helt ensam? Och framförallt, vad fan ska jag göra åt det?

Facebook
TwitterReddit
Gran Torino.

Gran Torino.

Skrivet av Prey den 21 juni 2017 kl 06:49
This post is tagged as: Film

Hittade den på Netflix så det blev morgonens film. Det var ett par år sedan jag såg den sist, men jäklar vad bra den är. Det låga tempot och den välskrivna dialogen sammanflätas perfekt för att föra filmens handling framåt samtidigt som inte en enda scen någonsin känns onödig eller utdragen.
Från Clintans håll så är det både skådespel och regi i världsklass. Jag skulle kunna fortsätta hela morgonen med att ösa superlativ över filmen så har du mot förmodan missat den så har du en pärla här.
Sist, men absolut inte minst. Bilen. Jag vill ha den levererad till mig idag. Jag brukar inte vara så mycket för amerikanska muskelkärror, men det här ser verkligen ut att vara en riktigt härlig bil som man bara (precis som Clintan i filmen) vill polera hela dagen. Oj, lovorden om bilen blev visst halva bloggen haha, så kan det gå!

9/10

Facebook
TwitterReddit

Horisont Noll Gryning.

Skrivet av Prey den 20 juni 2017 kl 05:19
This post is tagged as: Spel, Playstation 4

Det var en jävligt ful översättning, jag vet, men skitsamma, lite intryck efter det senaste spelköpet är väl det som väntar här. Så jag börjar direkt med att säga att jag är fast. Det är ingen mening att hymla om det. Det går knappt en minut under dygnet som jag känner att jag inte vill återvända, utforska mer, jag vill se allt.
Det var längesen jag blev så förtrollad av en spelvärld, senast var nog äventyret med Ori.
Jag vill springa vidare med Aloy i dem snödränkta landskapen, dem vilda skogarna och bara mysa in mig, typ för alltid.
Nu är jag ganska dålig på spel generellt och det enda jag komma på som ett minus är väl en lite oförlåtande svårighetsgrad ibland, särskilt när det kommer till att ta ner lite större maskiner, men utöver det är det helt ultramysunderbart såhär långt.
Jag vet att jag troligtvis inte kommer att få medhåll angående svårighetsgraden och ja, jag fick ändra till "easy" och det är helt okej att fnissa åt mig nu haha.

Facebook
TwitterReddit