Svenska

PLUGGED IN ONLINE

Jag hittade häromdagen en sida där det står recensioner på filmer, musik och spel. Jag läste nyligen en recension på Spore. O ja vet inte, men de bedömde spelet över om skaparen (namnet är borta nu i mitt huve) var ateist eller om han trodde på Gud!
När jag flinat färdigt över folks trögsynthet så gick ja in på musiken o läste att de varit dumma nog att skriva om alla Marilyn Mansons skivor. E det bara för att de har ett behov av att gnälla på folks musik?
Kommenterades gjordes också Slipknot. Skivan sög tydligen för att de hört RYKTEN om att Slipknot pissade o kräktes på varann på sen!? Ja menar va i helvete (ursäkta språket) är fel på människor. De hade delat upp skivresencionen i positiva saker i skivan o negativa saker. Inte ett enda ord om hur gruppen hade utvecklats som band utan bara det positiva o det negativa i texterna.
Självklart så finns det absolut ingen positivt med Slipknot's eller Marilyn Manson's musik. Sen kan man ju också snacka musiksmak också men man ska ju ha smak för musiken man recenserar.
Samma sak med filmerna. Sexual content är när två gifta människor ses sova i samma säng. De hade inte ens kroppskontakt.

Kolla själv o bli förbannad på www.Pluggedinonline.com