Svenska

#1 Top 10 vackraste kvinnorna

Skrivet av putterman den 2 augusti 2012 kl 15:00

Nu, mina vänner, nu är vi framme! Världens vackraste kvinna ska presenteras och jag kan gladeligen säga att en av er gissade rätt.

Vinnaren kommen belönas med ett exemplar av Ultimate Marvel VS Capcom 3 till PS3. Det är vad en arbetslös bloggade som känner för att vara snäll har råd med!
Vinnaren presenteras längst ner i inlägget och kommer även få ett mail utav mig!

Resten av Listan:
#2 Shay Mitchell
#3 Mila Kunis
#4 Shakira
#5 Anne Hathaway
#6 Emma Watson
#7 Shantel VanSanten
#8 Olivia Wilde
#9 Belladonna
#10 Hayden Panettiere

#1 Christina Grimmie
Christina föddes den 12:e Mars 1994 i Marlton, New Jersey. Hon är en amerikansk sångerska och pianist som främst är känd för sin youtube kanal Zeldaxlove64. Allra mest känd är hon för sin cover av Nellys låt Just a Dream som hon gjorde som en duett tillsammans med Sam Tsui.

Vissa skulle säkert inte ens klassa en 18-årig tjej som en kvinna, men det gör jag. Hon är bara två år yngre än mig, vilket jag inte anser vara så farligt.

Den här kvinnan är bara så enormt sockersöt. Hon ser så himla glad och kramgo ut. Jag älskar hennes hår, även om många förmodligen tycker att det är för mycket.
Ja, det är som vanligt helt sjukt svårt att säga vad som gör en kvinna så vacker, men i Christinas fall så är det att hon är så enormt sockersöt, men ändå så vanlig.
Hon är en sådan person jag skulle kunna ragga på på krogen utan några som helst problem, trots att hon är så vacker. Det är förmodligen det som gör att jag placerar henne högst upp. Att hon är sjukt söt, men ändå en helt vanlig människa.

Christina, jag älskar dig.

Grattis Zack strife, som på något sätt lyckades lista ut det här! Antar att jag pratat om henne någonstans?

Bubblare

<b>Hayley Williams
Agnes Carlsson
Nicki Minaj

#1 Top 10 vackraste kvinnorna

Den underbara duetten med Sam. LYSSNA OCH TITTA! Hennes röst är fantastisk

HQ