Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
PlayerUnknown's Battlegrounds (Xbox One)

PlayerUnknown's Battlegrounds (Xbox One)

Skrivet av pzylock den 12 december 2017 kl 16:27

Idag så vaknade jag 45min efter att väckarklockan hade ringt, jag hade nämligen stängt av den i sömnen. Så irriterande! Jag kom inte försent till jobbet, men det blev en aning stressigt här hemma innan jag skulle iväg.

Väl på jobbet så gick tiden rätt så fort för omväxlings skull och allt flöt på riktigt bra idag, vilket var skönt för jag kunde sluta 30min tidigare och slippa all rusningstrafik.

När jag kom hem så skottade jag bort all denna underbara och härliga snö på uppfarten till min ytterdörr och kollade sedan i brevlådan som vanligt. Och i brevlådan så låg spelet: PlayerUnknown's Battlegrounds till Xbox One som jag förbokade för ett litet tag sedan från Webhallen. Det blev ytterligare en tidig julklapp till mig själv, då jag igår fick hem filmen Baby Driver (Steelbook Edition) som förövrigt är riktigt snygg, fodralet alltså.

Nu blir det att laga lite mat, ta en kvällspromenad och sedan sätta igång med att installera PlayerUnknown's Battlegrounds till Xbox One.

Har du beställt och fått hem spelet?
Trevlig tisdag!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Baby Driver (Steelbook Edition)

Baby Driver (Steelbook Edition)

Skrivet av pzylock den 11 december 2017 kl 16:49

Detta blogginlägg kommer att bli väldigt kort.

Idag klev jag upp ur sängen upp 04:45 p.g.a. att jag jobbar dagskift denna veckan, så jag är en aning trött i huvudet samt kroppen. Nyss hemkommen från jobbet med andra ord.

När jag kom hem så kollade jag i brevlådan som jag brukar göra direkt efter jobbet och såg att jag hade fått hem filmen Baby Driver (Steelbook Edition) i blu-ray som jag förbokade från Discshop för ett bra tag sedan. Och inte nog med den tidiga julklappen till mig själv, så snöar det för fullt här. Vilken lycka!

Nu blir det att skotta snö och sedan ta mig en promenad runt elljusspåret här.
Trevlig måndag!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Första advent - Var är snön?

Första advent - Var är snön?

Skrivet av pzylock den 3 december 2017 kl 17:01

Idag så vaknade jag rätt sent, runt 10:00. Jag brukar annars gå upp mellan 06:00-08:00 när jag är ledig.

Men när jag gick upp och skulle fixa kaffe, frukost och ge mina katter mat så kollade jag ut genom fönstret och upptäckte att det inte hade kommit någon snö alls än. Solen sken ute, inte ett moln ute på himlen och en massa plusgrader var det också. Kändes verkligen som vår/försommar när jag öppnade ytterdörren, vilket suger rejält. Så ni som har snö, lyckos er! Njut för böveln! Sommar i all ära för då kan man åka motorcykel men vintern är bäst! Plus att man slipper se alla ofantligt fula nedcabbade-bilar på vägarna. Usch!

Nog om det. Idag har jag inte gjort så överdrivet mycket mer än att storstäda huset som jag gör varje dag (kan inte förstå mig på folk som bara städar 1gång i veckan eller t.o.m 1gång i månaden), sedan så begav jag mig iväg med min storebrors familj bort till våra föräldrar och hade advents-fika samt spelade gamla hederliga brädspel. Jätte trevligt och mysigt.

Nu får det bli att spela antingen Assassin's Creed Origins eller Overwatch på Xboxet här och hoppas på att det kommer en massa snö snart.

Trevlig första advent alla!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Nya lurar: Bose QuietComfort 25

Nya lurar: Bose QuietComfort 25

Skrivet av pzylock den 1 december 2017 kl 17:06

Vilken vecka, jag är helt slut i kropp och huvud efter allt jobb & slit, men nu äntligen så är jag ledig i helgen!

Och förra fredagen så var det "Black Friday" som vi alla vet, och då passade jag på att beställa hem ett par hörlurar från Elgiganten då jag inte fick lön förrän nu i veckan. Dem kostade inte alls mycket under Black Friday, endast 1880kr, så jag slog till direkt och beställde hem ett par. Det fick bli: Bose QuietComfort 25 for Apple som jag kommer att använda för jobb/portabelt bruk.

Jag fick lurarna för någon dag sedan så jag har inte hunnit testat dem så överdrivet mycket än men det är ruskigt bra brusreducering i dessa lurar.

Nu blir det att städa, laga mat och slänga mig på soffan. Trevlig fredag allesammans!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus