Svenska
Blog
Det är inte fler spel som dessa Switch behöver...

Det är inte fler spel som dessa Switch behöver...

Skrivet av ragnevi den 10 september 2017 kl 20:54

Många är snabba att peka på antalet titlar som finns i Nintendos e-shop när det kommer kritik mot att det skulle finnas för få titlar till maskinen. Jo sett till antalet så verkar det finnas många, men väldigt många är diverse indie-spel som knappast skulle definieras som spel och en uppsjö Neo Geo-titlar.
Ja nog är det spel alltid, men det är nog inte därför som jag eller någon köpte konsolen.
Visst det finns bra indiespel, jag älskar verkligen Shovel Knight och det är en perfekt titel på Switch.
Lite mindre perfekt som spel är Double Dragon IV som jag recenserat här:
https://www.gamereactor.se/medlemsrecensioner/31113/
Det är denna typ av spel som Switch inte behöver, att skräpet finns på Steam till PC och på Playstation 4 är ingen ursäkt.
Samtidigt så är ett par större titlar på väg till maskinen, Dragonball Xenoverse 2, Pokken Tournament DX, Fire Emblem Warriors och Mario Odyssey.
Tyvärr är bara en av dessa unika till maskinen, Dragonball Xenoverse 2 släpptes till XBOX One, Playstation 4 och PC förra året, Pokken Tournament DX finns redan släppt till Wii U och Fire Emblem Warriors släpps också till New 3DS, så egentligen är bara Mario Odyssey unikt för konsolen.
Det tror jag dock inte kommer hindra de andra spelen från att sälja hundratusentals exemplar världen över, för bristen på spel gör att Switch-ägare köper det mesta.
Tyvärr har även utvecklare som ligger bakom Double Dragon IV upptäckt det.

HQ