Svenska
Blog
Vad har jag gjort för att förtjäna detta

Vad har jag gjort för att förtjäna detta

Skrivet av rm8083 den 11 november 2011 kl 17:16

Precis som många andra här på gamereactor så har jag nu väntat en betydande summa tid på Skyrim.
Jag hade planerat bort alla mina ansvar och uppgifter inför helgen, allt jag hade planerat var att gå på en fest på lördagen som jag tackat ja till.

Vi har just nu oerhört mycket att göra på jobbet och därför har jag jobbat över någon timme varje dag i ett försök att garantera min frihet i helgen.

Allt gick som planerat, Skyrim hyllades till skyarna av Jonas och Jonas här på GR och arbetet på jobbet hade flytit på bra. Helgen var snart här.

Precis som huvudkaraktären i filmen "The Office" så undvek jag min chef hela dagen för att vara på den säkra sidan.
Jag hade kåporna på, sa att ingen skulle få kontakt med mig och så fort någon med högre befattning var i närheten så gick jag iväg.

Klockan slog 10minuter över tolv(jag slutar vanligtvis klockan ett på fredagar), väldigt glad och tillfreds med livet tände jag min obligatoriska fredagspipa för att fira slutet på arbetsveckan och gick bort för att prata med några arbetskamrater.

Helt plötsligt från ingenstans uppenbarar sig "en stor gänglig gestalt" bakom deras ryggar.
Jag känner hur jag får kalla kårar längs hela ryggen och min nytända pipa håller på att glida mig ur munnen, något kära läsare dog inuti mig just då.

Den gängliga gestalten var min chef som berättar för mig det jag redan hade förstått; att jag "BARA MÅSTE!" jobba hela helgen.

Jag försöker med en halvhjärtad desperat ursäkt när jag påstår att till och med Gud vilade på söndagen.
Han skrattar medlidande åt mitt desperata försök och jag får ett svar i stil med att det inte fungerar att bli religös bara för att slippa arbeta i helgen.

Att gå hem klockan 13:00 var bara att glömma, med mina mungiper nere vid knäna så avlägsnade jag min nytända pipa från munnen, slog ut tobaken mot skosulan, min fredagsfest var definitivt över.

Festen på Lördag är bara att glömma, spelandet kommer kanske bli några få timmar på kvällarna som mest.

Så nu när ni i helgen sitter framför tv:n/datorn och spelar Skyrim, tyck lite synd om mig i alla fall....


Peace

HQ