Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Glad att jag inte höll mig vaken inatt

Är nog lika besviken på Sonys konferens som jag var på Microsofts. Tycker båda var riktig lama, möjligt att Sony till och med var snäppet värre.
Enda skillnaden är väll att Sony inte behövde försöka övertyga mig att köpa en maskin av dem för över 5000 kronor närmaste halvåret.

Jag är inte överdrivet sugen på Spiderman av någon anledning och detsamma gäller Days gone. Och jag hade sådana förhoppningar på att Bloodborne 2 skulle utannonseras eller någonting annat trevligt ifrån From Software.

Bästa showen i år måste jag nog ge till Ubisoft än fast jag i överlag är så sjukt smällfet på deras spel egentligen.
Assassins Creed såg riktigt trevligt ut redan på microsofts konferens, Far Cry 5 såg halv ok ut, Skulls & bones verkar trevligt men ser ut att endast vara multiplayer pvp som jag fattar det. Sedan bomben med Beyond good and evil 2 som avslut kändes som den där "wow"-faktorn som ingen av Sony eller Microsoft bjöd på.

Ska jag betygsätta hela helgen för mig så är det rätt medelmåttigt och är inte sådär jättemycket mer exhalterad över vad som komma skall av allt som har visats upp

Sony har nedförsbacke inför deras konferens

Maken till tråkig konferens har jag sällan skådat. 22 exklusiva spel lät till en början som en dröm. Jag väntade och väntade på något spel som skulle rättfärdiga ett Xbox One Scorpio (X som den nu heter) köp men inget dök upp.

Några spel som jag gillade var i alla fall Ashen, Ori och Anthem annars var det heldött.

Ingenting kändes som att det bums skrek Xbox one scorpio, förboka nu!

Jag hade mina aningar när showen startade med en trailer som visade upp Halo, Forza, Crackdown och Gears of war att detta kommer nog inte vara för mig.

Crackdown såg för övrigt inte alls lika bra ut som det sett ut tidigare, ops slutade de helt plötsligt med att visa upp alla underbara förstörbara miljöer eller såg jag i syne.

Nej jag kommer helt klart inte förboka denna maskin som det ser ut nu. Fattar faktiskt inte riktigt vilket av spelen de visade upp som skulle få mig lockad till att köpa en Xbox one X.

Jag såg inte ett enda spel som verkligen skrek att nu spelas detta på en Xbox One X. Detta är grafik värd de extra tusenlapparna, titt titt fö fan!
Såg det icke

Jag måste stämma in i kören på de som smattrade på i kommentarsfältet på streamen jag tittade på.

Zzzzznark

Mycket har hänt och plånboken ekar tomt!

Det började starkt i början av Maj att vi fick ett nytillskott i familjen i form av en lite tjej.
Dagen efter att hon tittat ut så körde jag en knäböj och förlovade mig med min sambo med tanken att vi ska gifta oss någon gång nästa år. Ringar kan jag säga är ruskigt dyra om man inte väljer att köpa Fantomenringar ifrån ett stånd på torget, vilket inte kom på fråga när vi inhandlade dessa finmetallsmycken.

Strax därefter så fick jag testa på sambons systers pojkväns nyinköpta elcykel som han bränner runt med. Och var såld direkt. Vansinnigt dyra är de allihopa och hade problem att hitta en vettig mountainbike under 30.000.
Dagen därpå var ordern lagd och det slutade med en Crescent Elgar 2016 model för en betydande summa kosing. Jag vet att man får en bättre moppe eller cross eller trevlig begagnad bil för de pengarna, och kan erkänna att impulsen var riktigt stor vid köpet.
Däremot var det nog en av de trevligare upplevelserna jag haft på en cykel sedan man var ung och rapp i benen. Har länge tänk försöka börja röra på mig mer och träna, vad passar då bättre än en cykel som gör 90% av jobbet åt mig? :)

Jag har även varit i jakt på Ps3 spelet Rapala Pro Bass Fishing ett längre tag. Ända sedan jag fiskade massvis av timmar i Final Fantasy XV så har jag hela tiden haft utkik efter spelet. Inte en gång har det dykt upp på Tradera sedan dess. Inte ens versionen där enbart spelet ingår.
Plötsligt så händer det och en annons på en sportfiskesida på Facebook dyker upp. Tro på fan att det är spelet jag suktat efter. Och inte nog med det, det är versionen där det följer med en kontroll som efterliknar ett fiskespö.
Den versionen är verkligen inte superlätt att hitta billigt vart man än tittar. Med priser för ett komplett exemplar som pendlar mellan 1000-5000 kronor plus frakt så käner jag mig otroligt nöjd när jag fick köpa det för 550:- och frakt inräknat.

Det ekar gott i plånkan just nu men en hel del kul på ingång :)

Råkat ut för en gamebreaking bugg i Surge :(

Alltså nu brinner det på riktigt, senaste bloggen handlade om min ilska jag känner när jag spelat spelet med alla brister det har.
Tro på fan att jag råkade ut för en bugg som gör det omöjligt för mig att ta mig vidare.
Det är ta mig fan helt jävla makalöst.

Ovan en bild på stället jag är fast på och förklaringen kommer nedan:

Jag behöver alltså en ny exosuit för att kunna öppna security doors och fortsätta frammåt i spelet. Jag dräpte nyligen bossen som krävdes för att komma åt just denna suit. Jag har även överhettat ledningen för att själva gallret till denna suit skall öppna sig. Tricket är att den fortfarande är som i en glasmonter. Denna glasmonter ska man då slå sönder med sitt vapen och sedan ta exosuiten. Pang boom så ska man kunna ta sig förbi security rooms.

Men helvetiska satans fan så går detta glas inte att slå sönder, tror jag bankat med alla de 30 ish vapen jag har till förfogande men det går verkligen inte sönder. Inte nog att det tog kanske 1 timme innan jag förstod att exosuiten verkligen var där den var så går den inte att komma åt.

Jag kan nu inte ta mig vidare i spelet alls förrän en patch till spelet släpps.
Har läst om några till som råkat ut för samma sak. Det är ta mig fan skamligt att spelen släpps i det skick som The Surge.

Tur det är helg och man kan ta sig en sup, skål och hej

På återseende spelhelvete

The Surge får mig att slita mitt hår!

Jag är riktigt jäkla förbannad nu, så pass att jag nyligen klämt tag om min DS4 kontroll och näst intill mosat den med den där extrema råstyrka man får i pressade situationer. Kontrollen knakade ordentligt medans en svettpärla rann ned för mitt genomröda förbannade pannben.

Låt mig säga först att spelet är så pass intressant och roligt i upplägget så jag har svårt att sluta spela det.

MEN

Faan vad jävla dålig hitbox det är på fienderna. Jag slår igenom dem utan att slag registreras, dör såklart direkt efterråt för att man är så helvetiskt jävla seg så man inte kan backa undan. Det händer konstant, jag svingar med vapnet och slaget som glider igenom fienderna medans de sedan kommer med en attack som i princip one hittar mig.

Oftast sker det vid lutande mark såsom små backar eller i trappor.
Även att när man gjort en lock-on på en fiende och möter nästa kan man inte switcha mellan dem lite snabbt utan det är ett jävla bök att få till det och då är det för sent.

Samt att gubbjäveln man spelar som registerar ungefär 78 slag när man slår mot en fiende så när man försöker dodga efter en attack så går det inte för man har råkat trycka för mycket på attack så gubbjäveln står och fortsätter med en ultraseg combo tills man såklart dör efter ett par träffar för man har inte möjlighet att dodgea.

Att i princip alla attacker från fiender glider igenom min guard när jag håller den uppe gör mig bara mer förbannad. Jag kan hålla in guardknappen men så kommer fiendeattacken och totalt krossar min HP till grunden.
Ofta så fungerar inte counterattacken för att fienden kommer igenom min guard så att countern misslyckas. Än fast man i tidigare situationer mot samma fiender så har man lyckats med countern.

Längesedan ett spel gjorde mig så genuint förbannad alltså, men det värsta är att jag vet att jag kommer utsätta mig för skiten senare ikväll med.