Svenska

Här startar en ny blogg

Skrivet av Rolli den 4 december 2020 kl 21:10

Varmt välkommen ska du, eventuelle läsare, vara till Röllis blogg! (Är det nu så att du läser detta, så är du ju i själva verket inte alls eventuell utan i högsta grad faktisk, men vid tiden då texten författades, så var du i mitt huvud mycket ogaranterad. Nå, nog svamlat om detta!)

Under en mycket lång tid så har jag varit en så kallad "lurker" här på Gamreactor. Smugit runt på hemsidan, läst bloggar och nyheter, tyckt och tänkt i det tysta. Nu tyckte jag att det var hög tid att faktiskt skapa mig en användare och börja delta i den trevliga (nåja, för det mesta) gemenskapen. Huvudpoängen, i alla fall huvudförhoppningen, är dock att skriva texter just i denna blogg. Jag har nämligen ett någorlunda stort skrivintresse som jag för stunden håller på att utforska ytterligare för att komma underfund med om det är något som jag skulle vilja satsa vidare på. Jag upplever dock en viss problematik med att kunna utöva detta intresse, och den ligger i att jag under en viss period i mitt liv var rejält psykiskt utmattad, vilket har medfört att jag har nära till hands för att känna av en speciell trötthet som gör det relativt utmanande att kunna skriva. Så hur frekvent det faktiskt kommer att bli låter jag förbli osagt. Men tanken och förhoppningen med att starta upp denna blogg är i alla fall att ha en plats där jag kan öva mig på att skriva under avslappnade former. Att ha en plats där jag bara kan komma igång utan att övertänka så mycket omkring själva skrivandet i sig. Kanske gör det också att jag kan "vrånga" igång mig själv även när det känns jobbigt. När det då blir så att inlägg dyker upp, så kommer de att handla om mina tankar och åsikter om spel, filmer och serier samt allmänt filosoferande omkring vardagliga ting.

Har du kommit till denna del så tackar jag dig så mycket för att du tog dig tid till att läsa! Det var väl i ärlighetens namn inte den mest intressanta läsningen jag erbjöd eftersom detta första inlägg till största del handlade om att komma igång samt att ge en kort presentation av bloggen som sådan. Nåväl, nog för denna gång. Härmed förklarar jag Röllis blogg officiellt öppnad!

HQ