Svenska

Halo 5 REQ

Skrivet av rothack den 9 november 2015 kl 11:35

Efter att ha spelat Halo 5 ett tag nu så har jag börjat att fått en bättre förståelse över hur saker och ting fungerar där. Ett sådant exempel är REQ systemet som du använder i multiplayer-läget warzone, med hjälp av REQ-korten kan du kalla in så kallade "Power wepons" eller olika forden med hjälp av kort som du samlar på dig via REQ-paket som du kan köpa med spelets valuta eller riktiga pengar.
När du köper dessa REQ-paket så finns det tre nivåer av dem, brons, silver och guld där brons är den med minst värde och guld den med högst värde. Till en början så trodde jag att köpte man bara guld-paketen så skulle jag bara få Rare och Legendary grejer, så jag samlade på mig pengar och köpte endast guld vilket gav mig en massa kort, men avsaknaden av bättre grejer fick mig att börja fundera: Vad gör jag för fel?

Det var då som jag snubblade in på en artikel från Halo follower som pratade på just detta, och det var då som jag förstod att jag hade gjort fel från första början.
För att öka dina chanser att låsa upp Rare och speciellt Legendary prylarna så ska man börja att köpa Brons-paketen så att man låser upp så många certifikat man bara kan innan du till slut går över till att köpa silver-paketen. Du kommer då att märka att istället för att endast få common eller uncommon så börjar Rare korten ramla in tätare än de gjorde innan. När du gjort detta ett tag så kan du sedan börja med guld-korten, anledningen till att detta fungerar är att när du köper de lägre paketen så låser du upp de lägre grejerna vilket hela tiden ökar chansen för de bättre grejerna eftersom du inte kan låsa upp samma sak två gånger.

Detta har hjjälpt mig en hel del och jag hoppas att det kommer hjälpa fler i framtiden!

HQ