Svenska

I apokalypsens skugga

Skrivet av rothack den 11 november 2015 kl 14:49

Många av oss har hört talas om serien the walking dead, eller spel som Day Z, fallout och unturned, men vad säger de oss egentligen?
Jag har spelat unturned några gånger nu och har insett att man inte kan lita på någon, speciellt inte de som skriker ut "friendly" så fort de får syn på en. Antalet gånger jag har vänt dessa skrikandes personer ryggen i tro att de ska låta mig vara så får man ett djupt hugg i ryggen och man faller snabbt till marken i en pöl av sitt eget blod.
"Jahopp" tänker man för sig själv när man återigen börjar samla på sig resurser för att klara av den trasiga värld man nu befinner sig i, det dröjer inte länge förens man faller till marken och förlorar allt som man kämpat för, då man blir fälld av en smygande krypskytt som sedan tar allt man en gång ägde.

Dessa händelser har fått mig att börja fundera, hur skulle det bli om samhället verkligen skulle krascha? Kommer man kunna lita på sina medmänniskor, eller blir det ett laglöst land där den starke vinner?
Jag vet inte vad ni tror men jag hoppas att vi kommer att kunna bete oss bättre än de smygande banditerna som hela tiden ska stjäla allt man samlat på sig!

HQ