Svenska
Rainbow Six Siege (Beta)

Rainbow Six Siege (Beta)

Skrivet av rothack den 24 november 2015 kl 20:23

Jag sitter nu i min fåtölj framför tv:n och tänkte återigen testa Rainbow Six Siege betan som imorgon öppnar för alla. När jag väl kommer in i en match så tycker jag att spelet flyter på rätt så bra, och det finns nu fler banor att spela på än vad som fanns i den stängda betan. De har även bytt ut vissa klasser mot nya, men den största skillnaden finner man i själva menyn av spelet. Där har de lagt ner mest jobb tycker jag att det verkar och det är betydligt snabbare och enklare att hitta bland de olika flikarna, det går dessutom att kolla igenom sina "challenges" när man väntar på att få komma in i en match.
Det är dock här ett av problemen dyker upp och det är ett kvarstående problem från sist jag spelade spelet, vilket de inte verkar ha fixat överhuvudtaget. Det jag pratar om är de extremt långa väntetiderna på att hitta en match att spela, och detta är otroligt irriterande när det sker efter varje match du spelar. (Detta var anledningen till varför jag slutade spela den stängda betan) Ibland så händer det till och med att båda lagen kan vara fulla med folk fast matchen hoppar ändå inte igång.
Jag vet att detta är en beta och att det kommer finnas problem i det, men att man inte ens kan spela spelet känns en aning tråkigt.
Jag hoppas att det bara handlar om att det är för lite folk som spelar just nu och att det löser sig under morgondagen annars kommer jag helt låta bli att spela betan då jag har fler spel att spela.

HQ