Svenska
Ny Wolverine Staty

Ny Wolverine Staty

Skrivet av Sengoku den 29 december 2017 kl 21:54

Jag kunde inte motstå. Spider-Man och Wolverine är mina absoluta favoriter i Marvels värld. Detta är nog den version jag gillar allra mest av Wolverine i hans bruna klädsel. Var den jag såg han i (innan han sliter av sig den) för första gången i den tidning som ses bakom (Spider-Man: Perceptions)

Den allra sista statyn jag köper får bli den nya från prime 1 studios Spiderman 2099 som ser helt otroligt välgjord ut.

Vilken klädsel är din favorit på Wolverine?

HQ
Grym Grym platta att läsa serietidningar/manga på.

Grym Grym platta att läsa serietidningar/manga på.

Skrivet av Sengoku den 24 december 2017 kl 02:25

Försökt läsa serietidningar/manga på iphone 6 och ipad air 2 väldigt länge som alltid känts alldeles för litet även med zoom in läget på. Älskar serie tidningar men aldrig kommit in i det helt och hållet på grund av att det känts för litet eller inte orkat köpa riktiga tidningar.

Har en Ipad pro 12,9 nu som jag använt ett par veckor som jag suuper älskar att läsa serier på, den ultimata serie/manga upplevelsen med ComiXology, Darkhorse och manga appar men föredrar att köpa mangan om det går (Alita på ComiXology är grymt mycket mer detaljerad och även Attack on Titan) Tyvärr fanns bara Berserk där på tyska som jag inte såg efter jag köpte ett nummer haha..

Färgerna är riktigt grymma och storleken har verkligen betydelse här när man kan läsa i original storlek utan att behöva zooma in och ut, känns som att läsa en helt vanlig serie tidning fast med bättre färger och att kunna ta med sig hela biblioteket är grymt kul. Aldrig läst så mycket serier som jag gör nu. :)

Rekommenderar om du vill läsa massor av serie tidningar eller göra massa annat som den är bra på. :)

HQ
En ny upplevelse av ljud

En ny upplevelse av ljud

Skrivet av Sengoku den 18 november 2017 kl 01:16

Har använt en MOON Neo 430 HAD hörlursförstärkare med Audeze LCD 3 (nya/fazor) i 3-4 veckor nu.

Den inbyggda dacen hade jag turen att få med i samma pris som vanliga utgåvan. Galet dyr kombo men också galet bra upplevelse som jag tycker är värt det. Ljudet är det bästa jag hört i hela mitt liv, spelar ingen roll vad jag slänger på detta. Det låter magiskt oavsätt materialval av musik, film, anime, spel, en ny upplevelse av ljud känns det som.

Älskar verkligen också att jag kan spela hur högt jag vill "Kollar ilsket på mina Elac högtalare" Försökte spela lite högre en annan gång men icke, bonkandes på dörren med höjd röst "säänk!" och man inser just hur lite jag kan spela med min stereo uppsättning oavsätt var jag bor någonstans..
Gillar lurarna väldigt mycket med Heavy Metal och Synt- musik men också annan musik, man sugs in i musikvärlden och njuter verkligen.

Ljudet blir aldrig heller för vasst/sibilant men erhåller ändå alla detaljer på riktigt hög nivå plus den sinnes sjuka basen som aldrig låter oplacerad eller för mycket, den liksom anpassar sig sjukt bra efter materialet som spelas. Och mellan registret är kanske det allra bästa med denna hörluren. Har svårt att beskriva men det låter otroligt njutbart för all typ av musik/media.

Suget att spela klart alla singelplayer spel befinner sig också tack vare detta ljud, spel som bara har samlats och legat på hög sedan 10 år tillbaka. Känner mig lite frälst nästan. Underbart.