Svenska
Blog
Sjuk igen 39 graders feber

Sjuk igen 39 graders feber

Skrivet av Siegfried den 17 november 2023 kl 19:34

Sedan mitt barn började på förskola har blivit sjuks oftare, min sambo har varit hemma hela veckan och haft covid, och idag på jobbet kände jag att det kändes lite i halsen, huvudvärk, värk i kroppen så jag gick hem efter några timmar.

 

När jag kom hem så stod tempen på 38,9, har tagit 2 alvedon, den gick ner till 38,4 men är nu uppe i 39 igen. Ingen ork till något, men barnet behöver tas hand om ändå.

 

När jag jobbar tänkte jag att när jag är sjuk ska jag bara krypa ner i sängen och spela bärbart, 3DS, PS Vita, Switch eller Rog Ally. Men det blir typ alltid likadant när jag är sjuk. När jag väl är sjuk orkar jag egentligen ingenting, inte ens titta på serier i sängen.

 

Jag tog 3 covid test, de 2 första fungerade inte alls, och det 3e visade negativt, men det kan även vara så att jag inte petade in pinnen i näsan tillräckligt långt. Det är riktigt vidrigt att stoppa in den i näsan, ont för det.

 

Synd att bli sjuk på helgen med, då man förlorar all timmar man går hem och får inte några 80% under helgen.

 

Nu ska jag försöka få i mig lite te och glass, och kanske försöka spela lite sunsoft collection som kom i brevlådan idag

HQ