Svenska
Blog

Sjuk, feber och frossa.

Skrivet av Siegfried den 15 april 2024 kl 22:52

Efter att dottern haft hög feber hela veckan, över 40 vid något tillfälle blev jag sjuk efter helgen, 39,5 stod tempen på, det värker i kroppen och frossa under natten till idag.

 

Sambon blev också sjuk men det är inte så konstigt när dottern har hostat en i ansiktet i nästan en hel vecka. Imorgon ska dottern till förskolan så det ska bli skönt att få vila lite.

Inte kul att vara hemma igen när man precis vabbat, arbetsgivaren börjar väll snart tro att man myglar.

 

Förutom att ta hand om den lille så har jag bara orkat spela God of war Ghost of Sparta i ca 30 minuter.

 

HQ
En stor hög med spel köpt

En stor hög med spel köpt

Skrivet av Siegfried den 14 april 2024 kl 22:30

I helgen har jag köpt 3 konsoler och en hög spel till det.

Priset var en Xiaomi Pro 2 scooter och 900kr. Punch out Rygar och robowarrior är väll de som jag tänkt spara. Punch out har jag faktiskt aldrig spelat förr.

 

Wii U har jag redan, men även den tänkte jag spara. När Wii U var nytt så råkade jag trampa på min Gamepad så det blev ett lila märke i skärmen som har varit rätt störigt sedan dess, och nu har jag en som är hel.

Tecmo Cup verkar vara ett sjukt konstigt spel, strategi och fotboll, och typ bara text, men verkar ändå vara rätt dyrt

HQ
18 år som medlem på Gamereactor

18 år som medlem på Gamereactor

Skrivet av Siegfried den 7 april 2024 kl 02:16

Jaha, idag har jag varit medlem i hela 18 år, från födsel till myndig i tid, en tid innan PS3 ens hade släppts. Det var innan Gamereactor 2.0 lanserades och hemsidan var väldigt blåfärgad.

Men jag besökte sidan innan dess, då jag inte riktigt vågade skapa konto för jag trodde att det skulle kosta pengar. Tidningen har jag läst sedan True Crime numret, vilket jag tror var det 3e numret, som jag hittade på min lokala Expert sedan var man fast.

Jag tror inte att det gått en enda dag sedan dess som jag inte besökt sajten. Många nyheter i flödet och många intressanta bloggar, forumet hade man kunnat önska var lite mer aktivt, men de flesta forum har låg aktivitet sedan Facebook blev stort.

Kan det blir 18 år till? Då är man 50+, läskigt 😬

1580 bloggar,

25000+ inlägg.

18 års dagen fick firas med ett inköp av Vagrant Story för 350kr idag. Men nu ska jag spela God of War Ghost of Sparta lite till innan sängen kallar.

Helgens fynd Final Fantasy Rebirth för 300kr

Helgens fynd Final Fantasy Rebirth för 300kr

Skrivet av Siegfried den 2 april 2024 kl 21:23

I helgen hittade jag ett exemplar av Final Fantasy Rebirth för 300kr, det kostar 899kr på PS Store så detta var ju 1/3 av priset, rätt galen skillnad.

 

Innan jag hann köra där ifrån så började snubben och någon annan gå närmare varandra, vifta med armarna och sen började de puttas.

Där tänkte jag när nu jävlar blir det slagsmål, men den ena gick innan det hann urarta, båda hade med sina flickvänner med, som inte såg ut att försöka stoppa dom, sjukt konstigt situation.

 

Spelet lär ligga i hyllan ett tag då jag har både Terminator Resistance och God of War Chains of Olympus på gång.

Sega Saturn ska få lite mer kärlek

Sega Saturn ska få lite mer kärlek

Skrivet av Siegfried den 28 mars 2024 kl 10:29

Mitt Sega Saturn ska få lite mer tid, jag spelade Dark Savior ett antal timmar för nästan 10 år sedan, sen försvann sparfilen för att batteriet inte varar så länge, men nu har jag extra ram och minneskort.

Den har åkt fram någon enstaka gång för att spela Virtua Cop 1 och 2, och det är riktigt kul.

De flesta spelen har jag bara kört en gång, men Mystaria har jag aldrig provat, men det är dags.

Har budat på Athelite Kings och Digital Pinball så får se om jag vinner dessa.

Framtida köp är 

Dragon Force

Burning Rangers

Shining wisdom

Nights

Christmas Nights

Shining Force 3

Saturn Bomberman

Panzer Dragon Saga

Deep Fear

Tyvärr så är de flesta av dessa spelen riktigt dyra, vissa av dom runt 3000kr. Nästa köp blir troligen shining wisdom då det ligger på ca 800kr, men helst vill jag få tag i Dragon Force.

Fodralen är snyggare än PS1ans, placeringen av klockbatteri som sitter innanför en lucka där bak är oändligt mycket bättre placerad än till Dreamcast, där man behöver blocka isär maskinen för att komma åt. Dreamcast klockbatteri verkar vara riktigt dåligt, då mitt dreamcast har haft slut på batteri sedan 2002, men både Xbox, GC och PS2 har funkat klockrent.

Saturnen är även en riktigt snygg konsol jämfört med sina närmsta konkurrenter, 3do, Jaguar, PS1 och N64. En monster när det gäller 2D var den med.

Nu äger jag

Die Hard Triology 

Johnny Bazookatone

Tomb Raider

Sega Ages

Sega Rally

Resident Evil

Clockwork knight

Die Hard Arcade 

Dark Savior

Mystaria

Virtual cop 1

Virtual cop 2

Croc

Sega Flash Vol.1