Svenska
Blog

En sann spökhistoria.

Skrivet av sin39 den 17 juni 2013 kl 00:42

När jag ungefär var 11 år, åkte jag min mor, hennes man/pojkvän och hans två barn. Ena lika gammal som mig och den andra några år yngre på semester till Orust utanför Göteborg. Vi skulle bo i ett gammalt stort vit hus som vi hyrde under en veckas tid.

Nu ska jag försöka hålla mig kort. Första natten märkte vi inget konstigt utan allt var frid och fröjd. Andra natten började vi känna en olustig känsla när någon av oss gick upp på natten osv. Men sedan blev det bara värre. Jag kan tillägga att vi bodde mitt ute i skogen med flera kilometer tills nästa hus.
tredje natten hörde min mamma och hennes pojkvän att någon öppnade och stängde ytterdörren men inga bilar eller andra ljud hördes. Det fanns ute kaniner på gården och på morgonen när vi hade vaknat märkte vi att kaninernas burar var öppna, mat skålarna var ut tagna och kaninerna sprang lösa. Som sagt var det flera kilometer till närmaste hus och ingen bil eller människor hade varit där vad vi hade hört(vi hade fönstret öppet på natten).
Fjärde natten vaknade min mamma av att någon stod vi fönstret men hon trodde att det var hennes pojkvän som hade stått där. Men på morgonen när hon frågade honom så sa han att han inte hade stått vid fönstret under natten. I rummet jag sov var det 1 våningssäng och en enkelsäng. Jag sov högst upp på våningssäng och den ena pojken sov under mig och den andra i enkelsängen bredvid. Den femte natten vaknade jag av att någon bar ner mig och la mig i enkelsängen bredvid den ena pojken och han frågade mig vem det var som hade lyft ner mig. Då blev jag såklart oerhört rädd och sprang in till min mamma och hennes pojkvän som låg och sov i andra rummet( båda två legade där så ingen av dem kunde ha lyft ner mig) och la mig där. När jag hade lagt mig bredvid min mamma och sagt vad som hade hänt så hörde vi ett ljud eller rättare sagt något som röt utanför huset. Varken jag eller min mamma har aldrig hört ett liknande ljud förut och det var verkligen inget djur som lät utan det där var något helt annat.

Vi skulle egentligen stanna där i 7 dagar men vi åkte hem efter 5 då ingen av oss vågade eller ville vara kvar en enda natt till. Vi alla funderar än idag vad som faktiskt hände och vad det var i det där huset egentligen. Blev jag lyften av en demon eller ande?

Vad tror ni?

Jag kan lova att detta faktiskt är sant.

HQ