Svenska

Jippie! Virus irl & på pc:n

Skrivet av sister den 6 december 2015 kl 14:47
This post is tagged as: virus, windows7, datastrul, x-files

Det hela började med att Windows 7 uppdateringarna inte gick igenom (fast jag skyller det på Microsoft som prompt ska forcera en att uppgradera till bing-8:an eller reklam-10:an), blåskärm hit å dit men det tror jag faktiskt hade att göra med att os-hårdisken var lätt skadad. Men något senare vägrar den gå ut på nätet å fastnar efter man skrivit in lösenordet (rockringen snurrar "welcome" i en evighet). Många omstarter senare kom jag äntligen in i felsäkert läge men där kunde jag inte göra mycket. Antivirus hittar 2 olika sorters virus som alltid kommer tillbaka å system restore finns ej.

Sitter nu å undrar hur långt bak backuperna är nedlusade, om de ens går att rädda vette tusan. Är så arg på folk som gör virus, de är lika egoistiska och elaka som hiv-mannen.. Samtidigt som datorn insjuknar åker jag på halsfluss vilket känns lite humoristiskt. Jag hade ju tänkt överraska nära och kära med fina julfotoalbum utöver de önskade klapparna men det är ju bara att glömma, jäkla grinshen-virus. Nåväl enda fördelen är att nu är det bara att gilla läget å ligga å febra framför X-files dvd-boxen som visar antipiratreklam hela tiden fast den är köpt i butik.

HQ
HQ

Individuell mätning och debitering av värme och varmvatten (IMD)

Skrivet av sister den 24 juli 2014 kl 02:29
This post is tagged as: storpolitik, regeringen, imd, mätning och debitering av värme och varmvatten, idioter

"2,5 miljoner hyresrätter och bostadsrätter står inför anpassning till den nya IMD- lagen. Ingen vet i nuläget vilka regler man har att förhålla sig till. Först ska Boverket utreda vad som är kostnadseffektivt. Utredningen ska vara klar den 1 oktober." http://www.dn.se/ekonomi/nu-ska-alla-betala-for-sin-egen-varme/

Jaha ja. Ännu en idiotlag man klubbat för. Det är väl kanske bra att varmvattensmissbrukarna tas på bar och gärning, men man har i vissa fall redan nu övertolkat detta och debiterar för... kallvatten! Ja vad kul för de som bor längst upp, får ju spola rätt länge innan vattnet blir kallt. Ska man bli en såndär plast-pirat som köper vatten på flaska för att man är törstig i hemmet?

Sedan där här med värmemätning, beroende på hur byggarna behagat att fuska med isoleringen och sedan hur man har det med placeringen av lägenheten i byggnaden kommer det bli tämligen orättvist. Dessutom misstänker jag att man kommer mäta från centralen så den sanna faktiska värmen man får ut inte kommer med. Vette tusan hur mycket värme som "försvinner på vägen" i många fastigheter. Sen tack så himla mycket idiotpolitiker, vi i norr har ju typ 9 månaders vinter.

Utöver detta kommer ju hyrorna knappast sänkas genom att räkna bort vattnet och värmen man betalar för idag, man lär väl istället höjja hyrorna för att "ha råd att installera mätningsutrustningen".

För det tredje lär väl de största företagen som gör detta säkert ha anknytning till riksdagens korrupta stolpskott. Vart är flashback-eliten när man behöver dem som mest? Jag efterlyser skvaller varför man valt att övertolka EU:s direktiv så radikalt! Jag kräver även en protest från vår lata befolkning!

Fi ett Felräknat Initiativ

Fi ett Felräknat Initiativ

Skrivet av sister den 12 juli 2014 kl 04:56
This post is tagged as: fi, lede fi, politik, val 2014, farliga drömmar, gudrun schyman

"För den som tjänar 26 000 kronor i månaden i dag skulle detta innebära minskade reallöner med 676 kronor i månaden. - Storleksordningarna stämmer ungefär med erfarenheterna av den franska arbetstidsförkortningen, konstaterar Stefan Fölster.

Fri förskola för alla skulle kosta samhället drygt sju miljarder kronor årligen - motsvarande dagens avgiftsfinansiering.

Och gratis kollektivtrafik för alla skulle ge en kostnad på ungefär 16 miljarder kronor om året.

- Det skulle kräva 4,8 procentenheter i höjd kommunalskatt, till exempel.

- För medellöntagaren skulle det bli 15 000 kronor om året eller 1 250 kronor i månaden i högre skatt, utöver reallönesänkningen."

Tycker alla som tänkt rösta på Fi till hösten bör läsa:
http://www.expressen.se/nyheter/val2014/sa-mycket-kostar-fis-for
slag-att-genomfora/

Kanske är bra att tänka på landets välfärd i sin helhet och inte diskriminera män och andra grupper. När en viss represenTant till Fi för en tid sen uttalade sig om Eu-valets resultat med att det regnade godishjärtan blev jag rädd och anade tomtar på loftet. Orealistiska farliga drömmar Fi, en budget är ju som a och o för att kunna genomföra nya förslag utan att folket skall svälta ihjäl.