Svenska
Blog
HQ
Skejtes Top 8 Spel

Skejtes Top 8 Spel

Skrivet av Skejte den 19 maj 2010 kl 17:53

Tjenixen! Länge sen jag skrev något här i bloggen och eftersom jag inte har något roligare för mig hade jag tänkt att dela med mig mina Top 8 spel of all time. Självklart följer lite motivering med också!


8. Grand Theft Auto: San Andereas
Det absolut bästa GTA spelet i hela serien med oändligt mycket saker att fixa och göra.Jag vill bo på Grove Street.

7. Gears of War 2
Hade aldrig lirat 1an och bestämde mig pga grupptryck att fixa 2an. Ogillade det starkt i början men sen blev jag jäkligt skaplig på det och tillsammans i ett party var GOW2 riktigt kul att lira.

6. Battlefield 2
64 spelare stormar framåt i Strike at Karkand och Road to Jalalabad. Fyfan alltså vilka minnen man har från det spelet!

5. Modern Warfare 2
Många kommer säkert bli förvånade eller något vilket jag faktiskt inte kan förstå. Det här spelet är sinnesjukt kul att spela, med oändliga setups och inställningar. MW2 objective games som SnD, Capture the Flag och Demolition är löjligt bra gjorda tillsammans med ett team.

4. Counter Strike: Source
Att springa runt i zombie servrar och bli headshottad av 4Up3333rL111TzzzzzZZZ är ett minne förevigt. Världens bästa lanspel i FPS!

3. Call of Duty 4:Modern Warfare
Spelet som fick mig att börja lira på konsol. Världens bästa multiplayer spel i FPS. Utan tvekan.

2. Age of Mythology
Började spela det nästan direkt när det kom ut och spelar det alltid när det är lan och likande stuffs. Nog det strategispelet som jag är bäst på, och jag har inte ens lirat online en enda gång^^ Grekerna är helt klart favoriterna.

1. Age of Empire 2
Nog det absolut första spelet jag någonsin lirade, och var bra på. Detta spelet spelade jag riktigt mycket när jag var liten skit och kunde sitta och lira det i timmar. Spelade också alltid med kompisar vilket gjorde det hela roligare. Världens bästa strategispel, oh yeah!