Svenska
Blog

Veckans GR-ros 2011 - V. 42

Skrivet av slipztah den 23 oktober 2011 kl 16:33

Ni som redan vet så delar jag ut en ros varje vecka till en flitig medlem här på Gamereactor. Syftet undrar ni kanske? lite av målet också är att folk ska känna sig uppskattade och kanske få mer glöd i sitt skrivande och uppförande.

Hur kommer jag med på veckans ros?
Ja, gör ni bra ifrån er i bloggar & forum, kanske bara rent utav kommentarer så får ni det feminina objektet ros av mig. ©

Veckans GR-ros 2011 - V. 42

Denna veckan tyckte jag att medlemmen Matowic förtjänade få uppmärksamhet. Lite bloggar då och då men han har verkligen visat att han kan skriva bra bloggar. Han skriver om spel,film och hårdvara m.m.

Jag känner dig inte så väl men är alltid glad och trevlig i dina kommentarer. Nu skrivs det inte alltför ofta i din blogg så man får hoppas att det kanske ökar motivation då du kan din sak. Får även gratulera till dina 5 år på gamereactor, och det är jättekul att du börjat använda vår bloggfunktion sen snart ett år tillbaka.

Många grattis hälsningar till Matowic!

Så nu måste jag ut och jaga fler GR-ros kandidater.
Gotta Catch 'Em All

Rosen kan stanna eller passera framöver
Inget överdrivet bias, oavsett om ni är vän med mig eller inte så kan ni fortfarande hamna här. Fortsätt och gör bra ifrån er och undvik att blogga om ni verkligen inte har nåt som är värt att komma med, då är det bättre med en paus.

Förra veckans GR-ros.
Veckans GR-ros V41

Ha en trevlig fortsatt Söndagskväll!

HQ