Svenska
Blog
Heartstone: Lite tips

Heartstone: Lite tips

Skrivet av Snubbz den 10 februari 2014 kl 15:27

Jag har blivit besatt av detta jädrans spel, om hu så besatt! Jag har även övertalat en rad av mina vänner att börja spela med mig, vilket jag tycker är väldigt roligt.. Så without further ado, är några tips jag brukar dela med mig:

Tips 1: Spela Arena! Köp inte packs för 100 guld, utan spendera 150 på Arenan istället! Du får ut minst lika mycket, om inte mer. Jag brukar snitta på 7-9 wins varje gång och jag får tillbaka cirka 150 guld, 1 pack och 50 dust. Du får även en massa träning och även möjligheten att testa på roliga kort som du kanske inte annars kommer kunna göra. Sjukt värt.

Tips 2: Använd en Tierlist! Det kan verka lite fuskigt och segt men i början är det svårt att veta vilka kort som är bra och inte. Ta till exempel Goldshire Footman, vilket är ett uruselt kort i jämförelse till Harvest Golem som är ett otroligt bra kort. Saker som dessa är inte lätt att veta när man väl sätter igång. Men inom kort(heh) kommer du börja memorera tierlisten och skapa personliga preferenser.

*Jag brukar oftast använda AntiGrav1ty's list, som du kan hitta här: https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFV
vWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=20

*Trumps lista är också väldigt bra plus att dem har en massa motiveringar. Den hittar du här: http://ihearthu.com/trumps-arena-card-rankings/

Tips 3: Välj en klass! Jag gillar personligen att spela Warrior men tyvärr är denna klass väldigt opålitlig när det kommer till Arena eftersom hela dess taktik bygger på att du måste få fram vapen och tidiga minions. Något du kanske inte alltid får i Arenan. Några väldigt bra klasser är Paladins, Mage och Hunters. Håll dig till dem i början och grena ut därefter när du känner dig tillräckligt modig.

Tips 4: Fördröj inte! Du vill snabbt få nya kort inte sant? Sega då inte ner spelandet genom att ta lång tid på dig. Man kan redan 2-3 rundor före se om man har förlorat eller inte. Det finns en fin skillnad mellan att vara långsamt kontra genomtänkt, ibland är det bara acceptera förlusten. Ingen av er vinner på det, särskilt inte du. Du kommer förstå efter några hundratals av matcher.

Med detta sagt, ha kul där ute!

- May the cards ever be in your favour.

HQ