Svenska
En guide till Heartstone (Constructed)

En guide till Heartstone (Constructed)

Skrivet av SpamKnugen den 7 november 2013 kl 12:03

Så emellan allt teoripluggande till körkortet så har jag inte riktigt hunnit skriva en guide till Heartstone och dess spelsätt men då jag har lite tid över nu så är det dags att ge lite tips och råd på hur DU blir en bättre spelare i Heartstone!

Så varför ska du lyssna på just mina råd? Jag har vart aktiv kortspelare i Magic The Gathering sedan jag var 13 år gammal och har i år spelat över 7 år. Nu sen jag fick beta nyckel i början av Europa betan har jag spelat ganska mycket och därigenom kommit till Grandmaster i arenan.

Grunden:

Så varje spelare har alltid 30 kort i leken från start med ett maxantal av 2 av samma kort (förutom för Legendaries som begränsas till 1 kort per lek). Varje spelare börjar även med 30 HP. Här är det mycket viktigt att om du ska spela överhuvudtaget, känna till din lek utan och innan. Dess styrkor och svagheter, din manakurva osv (men det återkommer jag till).

Varje spelare har även valt en klass (Känd karaktär från Warcraft universumet), och denna avgör vilken ability du har tillgång till VARJE tur (men endast en gång per tur). Alla dessa kostar 2 mana och gör en mindre grej.

Klasser och abilities:

Warlock: Du tar 2 skada och drar ett kort. Denna ability är en av de tokigaste i spelet just nu om de spelar Constructed (Play Mode) då att få dra ett extra kort från leken i utbyte mot 2 liv är ett byte som nästintill ALLTID är värt att göra för att öka ditt kortövertag.

Paladin: Lägg ut en 1/1a (där vänster är anfall och höger försvar under resten av guiden). En ganska solid förmåga då man lätt kan göra byten med motståndarens varelser men fortfarande inte jätteimponerande.

Shaman: Lägg ut ett random totem. Det finns ett par totems man kan få och detta är, Searing totem (1/1), Wrath of Air totem (0/2 +1 Spellpower), Stoneclaw Totem (0/2 Taunt) och Healing Totem (0/2 Hela ALLA dina varelser för 1 i slutet av din tur). En ganska tokig ability där du har möjlighet att få diverse förmågor och sedan använda dina totems i kombination med andra kort för att spela aggressivt och slå hårt med var som från början var svaga varelser.

Priest: Hela 2 på en varelse eller hjälte. Ytterligare en ganska tokig förmåga som låter dig bygga kortövertag, göra byten till din fördel eller förlänga spelet i väntan på en bomb (något som drastiskt förändrar fördelen till din).

Druid: Shapeshift, 1 attack och 1 armor. Detta är en ganska bra ability som beror helt på vad för sorts lek du möter. Armor är som ett lock över dina orginal HP men är inte riktigt HP (Blizzard kanske tänkt göra något specifikt med armor förutom de få kort som får plus för armor du har men för tillfället gör det inte särskilt mycket mer än extra HP). Abilityn låter dig plocka kort eller HP tidigt i matchen och går därefter över till att bli ganska dålig. Starkt early game mot varelsebaserade lekar dock.

Hunter: Dela 2 skada till din motståndare. En riktigt, riktigt, riktigt dålig förmåga. Gör väldigt lite i början av matchen då de flesta Hunter lekar baseras på ett solitt early game med mycket varelser och man har då oftast inte råd att använda abilityn.

Warrior: Få 2 armor. Som jag skrev tidigare så är armor som extra HP, det som skiljer Warrior och Druid åt är hur de använder armorn. Då en Druid ofta vill använda sin armor tidigt till att plocka mindre varelser så bygger Warriorn upp en hög armor spelar ett vapen och sedan bankar hårdare än hulken själv. Lite sisådär men en ganska solid förmåga.

Mage: Gör 1 skada på något. En grym ability men ibland saknar den riktig funktion, i början av matchen äter dock abilityn upp det mesta din motståndare får för sig. I slutet av matchen petar den bort din motståndares HP eller hjälper dig plocka ner de större varelserna.

Rouge: Equippa ett 1/2 vapen. Nu är det nog dags att förklara hur vapen fungerar ordentligt. Vapen ger din hjälte förmågan att anfalla även han som en varelse. Vapen har ett attackvärde som varelser men den högra siffran är hur många gånger det kan användas och när du slår försvinner 1 användning och din hjälte tar eventuell returskada. Förmågan är ganska ok, den har synergi med Rougekort men är inte alltid den bästa.

Nu när vi gått igenom vilka klasser som finns är det dags att tänka på lekbygge och här är det som det krångliga börjar att dyka upp. Vad vi vill tänka på är hur vi ska kunna utnyttja vår hjälte till max och samtidigt ha en solid lek även om vi måste skippa att använda hjältens förmåga ibland.

Som exempel lek använder jag mig av MrBitter's Warlocklek från us.battle.net forumet:

2x Corruption (att för 1 mana kunna ta bort en varelse nästa tur är det en bra removal, kan orsaka en smäll från sagda varelse först)
2x Void Walker (1/3 taunt, stallar matchen, stabilitet)
2x Shield Bearer (0/4 taunt, stallar matchen, stabilitet
2x Demonfire (Dela 2 skada eller pumpa en demon +2/+2, antingen removal eller skada)
2x Sense Demon (Plockar 2 demoner från leken, kan fetcha Lord Jaraxxus)
2x Shadow Bolt (Dela 4 skada till en varelse, removal)
2x Defender of Argus (3/3, ger varelser på vardera sida om sig +1/+1 och taunt)
2x Questing Adventurer (2/2, får +1/+1 för VARJE kort du spelar)
2x Hellfire (Dela 3 skada på alla karaktärer för 4 mana)
2x Abomination (4/4 taunt, delar 2 skada på alla karaktärer när den dör)
2x Gadgetztan Auctioneer (4/4, låter dig dra ett kort för varje spell du spelar)
2x Siphon Soul (6 mana, döda en varelse och få tillbaka 3 liv starkt men dyrt removal)
2x Twisting Nether (8 mana, döda ALLA varelser)
1x Alexstraza (9 mana, 8/8 sätter en spelares liv till 15)
1x Lord Jaraxxus (9 mana, 3/15 dödar din hjälte och sätter honom istället)
2x Molten Giant (20 mana 8/8 kostar 1 mindre för varje skada din hjälte fått)

För de av er som har tillgång till Heartstone Betan är dett en kontrollek och ni kan själva kolla up vad korten gör. Men jag sätter en liten notering på varje vad de är till för.

Denna lek är otroligt stark och solid. Så varför är den så pass bra? Warlockens ability låter en dra ett kort för 2 liv, och leken har 14(!) removal spells i leken för att hantera din motståndares spelande. Utöver detta har den varelser som skyddar din hjälte från smällar och kort som hjälper dig under tiden du spelar dina spells. Leken ser även till att låta dig dra kort med din förmåga under tiden du har kontroll på brädet och när du gått ner till 10 liv så är Molten Giant GRATIS att spela. Leken låter dig ta skada från dina kort och använda den skadan till din fördel.

Men när man spelat mycket och dragit mycket kommer inte man ligga illa till då och ha tagit lite för mycket skada? Jo, det har man därav Alexstraza och Lord Jaraxxus som återställer ditt liv till 15 igen. DESSUTOM, så låter Sense Demons dig för 3 mana ha en stor chans att hämta Jaraxxus så att du är beredd när tiden kräver det. Gadgetztan Auctioneer låter dig hämta kort för dina removal spells och Questing Adventurer växer för VARJE kort du spelar.

Nu är det här en ganska dyr lek att crafta om du inte har spenderat massa pengar på Heartstone men det visar precis hur en lek ska byggas, den ska ha synergi med din hjälte. Den ska vara stabil och kunna svara på hot som den sätts inför och den ska vara rolig att spela.


Något jag inte kan sätta nog vikt på om du vill spela Contstructed i Heartstone är att känna till dina motståndares specialkort och vilka hot de kan utföra mot ditt bräde och ALDRIG NÅGONSIN overextenda.

Så vad är att Overextenda? Säg att du exempelvis möter ovan nämnda lek och du har 7 mana och kan få ut 4 creatures på 2 kort. Dessa 2 är allt du har på handen och din motståndare sitter med 3 kort på hand och 7 mana vilket innebär att han går upp på 8 mana och 4 kort. Du spelar dina creatures och han spelar Hellfire eller Twisting Nether och du är av med ALLT du har och han kan spela ohämmat. Ibland kan det vara bra att låta motståndaren tro att du har ett svar på handen och vinna tid. Ibland kan matchen redan vara över vid ovan nämnda tillfället men det är en vana som kommer komma med tiden ju mer man spelar.

Att spela spelet några gånger med alla klasser låter dig lära dig vad leken är stark på och svag på. Standardlekarna som kommer från att besegra AI'n i Practice är inte särskilt jättebra, men de duger till att lära sig. Spendera heller inte pengar på Boosters eller Arenan om du inte är säker på ditt val, många motståndare i Arenan kommer att sopa mattan med dig och så kommer det vara ett bra tag. Spelet är Pay 2 Win som alla kortspel och även om du spelar med startlekarna och möter startlekarna så kommer du förlora ibland och det finns inget att göra åt det.

I slutet av varje match tänk igenom de sista turerna innan du förlorade. Vilka kort drog du? Slösade du en removal på en varelse du kunde hanterat ändå eller tvingades du in i ett hörn? Glömde du anfalla med varelser innan du avslutade din tur?

Om du snabbt drar en analys på din förlust eller vinst så kommer saker att uppenbara sig ganska snabbt vad som är bra att ta bort, eller vilka byten som är värda att göra.

En sak jag höll på att glömma är skillnaden med vilken tur du får i början av matchen.

Spelare med tur 1: 3 kort + 1 Drag = 4 kort
Spelare med tur 2: 4 kort + 1 Drag + 1 manakort = 6 kort

Här måste Blizzard göra något, Spelare 2 har nästintill ALLTID ett övertag mot spelare 1 då han inte bara börjar med ett extra kort utan även ett kort som ger en mana under turen man spelar det (som dessutom kostar 0).

Sist men inte minst vill jag önska alla som spelar Heartstone lycka till och hoppas att denna lilla guide till Constructed kommer att hjälpa er spela ännu bättre och hjälpa ert lekbyggande. Det tog ett tag att sätta ihop guiden så hoppas den kommer till användning.

Lexikon:
*Silence: Ta bort ALLA Abilities, Buffs och Debuffs.
*Taunt: Motståndaren måste alltid göra sig av med alla creatures med Taunt innan han kan anfalla en annan varelse eller spelaren.
*Battlecry: Gör något så fort varelsen kommer in i spel.
*Enrage: Får en extra ability när varelsen är skadad.
*Windfury: Kan slå 2 gånger per tur.
*Charge: Kan slå direkt när varelsen kommer in i spel.
*Divine Shield: Låter Varelsen ta skada i vilken mängd som helst EN gång oskadad.
*Deathrattle: Varelsen triggar abilityn när den dör.
*Spell Damage +x: ökar dina skadande spells skada (ej abilities).
*Stealth: Varelsen kan ej bli targettad av något innan den anfallit (kan dock delas skada av saker som skadar ALLT).
*Secret: Spell som läggs på din hjälte, den triggar när beskrivningen på kortet inträffar (kan ej ses av motståndaren).
*Freeze: Fryser varelsen i 1 tur, varelsen kan då ej anfalla men delar skada om den anfalls (Heartstones variant av fängelset i Monopol).
*Combo: Om du redan spelat en spell görs Combo delen av kortet istället.
*Overload X: Du får X mindre mana din nästa tur om du spelar ett Overload kort.
*Discard: Kastar ett kort från din eller motståndarens hand beroende på kort.
*Healed: Ett kort räknas som Healed ENDAST om det är skadat innan den som vill heala försöker. Har själv failat många gånger här med att försöka trigga en ability på Healed genom att "Hela" en oskadad varelse.

/Robin Molander

HQ
Far Cry 3 igen och FPS nivå upplägg?

Far Cry 3 igen och FPS nivå upplägg?

Skrivet av SpamKnugen den 4 november 2013 kl 02:13

Så nu när jag pluggat för körkort och letat jobb så har tiden gått alldeles för fort och det var ett bra tag sen som jag skrev något överhuvudtaget.

Så nu är det dags att köra igen för fullt och det var lite svårt att välja för mig vad jag skulle skriva om. Det som kom till minnes var att många inte höll med om att Far Cry 3 var överskattat och att min recension av det var orättvis. Som jag skrivit vid flera tillfällen så var det kanske ett lite lågt betyg men jag står fast vid att det var vida överskattat och det är något som faktiskt är sant. Låt mig förklara varför (fast med jämförelser denna gång).

En av de största bristerna med Far Cry 3 var den ENORMA karta som spelet utspelade sig på. Detta tyckte jag av 2 anledningar. Den var verkligen vacker men precis som med vilket konstverk som helst så kan man inte stå och stirra på nästintill samma ogivningar så länge utan att det tappar charmen, MEN den saknade innehåll nog för att inte tappa sin pacing.

Kort: 1. Storleken och 2. Pacingen

Nummer 1: Storleken

Så när det kommer till punkt ett varför var storleken ett problem när jag tyckt om spel som Skyrim och World of Warcraft, eller tom. Far Cry 1?

Jo när det kommer till Skyrim så är det en annan genre men det är fortfarande samma risklinje de båda går vid. Där Far Cry 3 efter ett tag började kännas tråkigt då jag inte kände att det fanns så mycket att utforska på samma sätt som i Skyrim där varje ny grotta eller plats var en stor risk att gå in i kände jag inte samma spänning i FC3. Far Cry 3 levererade vackra miljöer och ett tråkigt fiendegalleri och där är en sak som inte FC3 kan leverera då ett rollspel som Skyrim med olika raser, fantasiväsen med mera.

Här fanns "pirater" (saknandes ögonlappar och hattar, fy skäms!) och naturen men det sträckte sig inte så mycket längre än så men det är ganska ursäktat då det är en shooter. Så övriga ön då? Sträckan mellan fienderna? Här var det de hade haft en chans att göra något roligt. I Skyrim eller ja, vilket annat Elder Scrolls som helst så kunde man stöta på roliga npc'er, loreföremål, särskilda events som hände vid speciella tillfällen. Jag stötte inte på särskilt många sådana i FC3 och det är lite där problemet är med storleken på kartan, jag vill inte använda fast travel och behöva skippa en stor del av spelet och där känner jag inte ens att jag är kräsen om en utvecklare skryter mycket med en öppen värld att utforska.

I World of Warcraft och diverse andra MMO's som är open world har vi möjligheten att auto gå. En funktion som den här bloggaren använder flitigt. Det frigör tid för en att göra annat som att kanske titta på facebook (om man nu använder sånt), kolla ett klipp på youtube, eller varför inte köra ett turbaserat spel samtidigt? Man kan ju argumentera med att det är samma sak som fast travel men nej det är det inte. I ett MMORPG baseras inte spelvärdet på spelvärlden utan snarare balans och att siffror går upp under dina åtaganden. Inte ett FPS där spelvärlden och dina fiender är allt du har.

Nummer 2: Pacingen

Då problemen går lite hand i hand så finns inte så mycket att skriva om pacingen men tänk på vilket FPS som helst exempelvis Half-Life, CoD4 eller kanske Doom 3? I spelen så hålls ganska högt tempo då spelen är SHOOTERS. En genre måste utvecklas under tiden som går men för mig så släppte Far Cry 3 bollen för mycket även här. Det blir alldeles för mycket dödtid, det är som att du är på en konsert ser ditt favoritband och sen efter ett tag så slutar de spela en halvtimme. Tempot och spänningen går neråt snabbare än ett hopp från en skyskrapa. Far Cry 2 led av samma sak, och ARMA-serien lite av samma sak. Men hur ska man göra då? Finns någon lösning för att inte döda pacingen i öppna shooters och öppna världar i allmänhet? Svaret är, ja!

Antingen så kör man en lösning som en gammal skräckserie kört och det är att använda en halvt öppen värld där atmosfären bygger på att känna sig utsatt och du fortfarande får slåss med fiender men uppmuntras att undvika dom för att spara din lilla hälsa. Serien jag pratar om är förstår Silent Hill och framförallt det andra spelet där spelet börjar med en lång sträcka där det bara bygger upp atmosfär och SEN händer det saker och du får börja kämpa tillbaka.

I Far Cry 3 som är en shooter öppnas en med smygande och sedan springande, därefter action och sedan... Långa transportsträckor mellan häftiga karaktärer och striderna. Självfallet måste inte ett spel bygga på strider men i serien --> Far Cry <-- så har striderna vart centrerade sen 1:an och jag respekterar seriens val av öppen värld för att kunna välja taktik för att klara av hindren. Synd bara att det är så tomt på roliga saker emellan striderna som är över på max 2 minuter!

En annan serie som löste problemet fast tvärtom är Call of Duty och innan du tänker skriva en kommentar om att det inte är öppen värld så vill jag bara ta med dig på en resa tillbaka till del 4:a i serien. Bland många actionpumpande intensiva combatuppdrag fanns det ett som fick en att slopa alla tidigare instinkter och att kräla fram längs med marken som en snigel... Jag pratar förstås om "All Ghillied Up". Här löstes det med en illusion. Illusionen att du var i en öppen värld och utförde ett livsviktigt uppdrag där världens framtid stod på spel. Istället för att fokusera på trånga banor så sattes du mitt i övergivna Pripyat där du smög dig fram emellan fiender endast med uppehåll för att eliminera enstaka fiender med ett ljuddämpat prickskyttegevär. Under denna tid så tänkte du inte ett skit på att världen var stängd för allt som betydde var att komma levande igenom alla fiender, slutföra uppdraget och komma därifrån.

Illusionen av en öppen värld. Jag älskar den, den skadar inte pacingen om nivådesignern är duktig och den ger fortfarande känslan av en stor värld.

Men spelen du beskrivit är ju inte en shooter och en linjär shooter?

Det finns en serie till som är ett med öppen värld, långa transportsträckor mellan uppdrag och fortfarande mycket roligare. Den serie jag talar om är S.T.A.L.K.E.R

En serie satt i "zonen" kring Chernobyl där du spelar en Stalker som letar användbara föremål och rikedomar bland de övergivna hemmen och muterade vildlivet. Här är det som en livsfarlig skattjakt där varje hörn eller skog, buskage, stad kan döda dig om du inte är absolut jätteförsiktig. Spelet hade sina brister men med hjälp av hur dödlig du var och att ammunitionen var hyfsat begränsad och du inte gavs en jättebössa de första 10 minuterna så blev spelet en häftig upplevelse där man inte tappade pacingen eller storleken var ett problem.

Jag förstår dock varför folk tyckte om spelet mycket men för mig förstörde de här 2 problemen spelet och jag spenderade mer tid med tristess än de klimaktiska scenerna. SJälvfallet hoppas jag på att nästa Far Cry blir RIKTIGT grymt och att det inte lider av samma problem.

Det var skönt att få skriva om någonting igen och imorgon blir det nog lite Heartstone eller möjligtvis CS:GO som jag spenderat större delen av min lediga tid under de tyngsta dagarna och snart kanske något av det som anlände med posten i fredags?

HQ

Battlefield 4 Betan är ett skämt,

Så, idag är den stora dagen då alla vi som lockats av löften att få spela Battlefield 4 och buggtesta spelet kommit och vet ni vad? Spelet är så USELT optimerat att det är löjligt åt det.

När jag spelade Neverwinter Betan så spelade jag under första dagen i 4000 ping. Detta var mer spelbart än BF4 betan är för många användare idag. Dessutom är inte det här vilken beta som helst utan det är den EXKLUSIVA betan för de som köpt EA's produkter efter att de garanterat tillgång till betan innan alla andra.

I korta drag, efter beta drivrutiner för både Nvidia och AMD som sak "optimisera" BF4, så är spelet fortfarande ospelbart för många användare pga FPS drops ner till 5 - 10 frames. Så de användare som har garanterats tillgång till betan, kan därefter inte spela betan innan alla andra, utan snarare om 1 - 2 dagar då en fix förhoppningsvis kommit ut.

DÅLIGT EA. Jag hade absolut inte haft några problem med att inte kunna spela betan om det var en ÖPPEN beta för ALLA. Problemet nu är att jag har inte möjlighet att använda den produkt som utlovats av EA pga. SÅ dålig optimering att jag aldrig sett dess like. För att påvisa hur dåligt optimerat det är så kan jag bara säga. DET FÅR COLONIAL MARINES ATT SE UT SOM FUCKING CRYSIS.

Hur, vad, varför? Problemen verkar inträffa på slumpmässiga användare utan någon riktig förklaring för både Nvidia och AMD användare även efter beta drivrutinerna. Jag hade hellre sett att de iaf undersökt att spelet var SPELBART innan de släppte betan. Om den inte var det varför släppa den och inte skjuta upp den? För en annan som delvis köpte Premium till BF3 för att få BF4 betan är det här ett skämt.

När 1024x768 får framedrops på lägsta inställningarna är ytterligare bevis på att någon har missat en GROV del av alphatesten.

När jag väljer i höst mellan CoD:Ghosts och BF4, ser det i nuläget ut att bli Ghosts om inte det här skärps till.

Fy för EA...

Star Wars, eventuella uppföljare? (spel

Skrivet av SpamKnugen den 18 september 2013 kl 16:25

Så nu när Disney har tagit över Star Wars licensen så startas ju möjligheten att det faktiskt inte kommer en HEEEEEEl rad med dåliga partyspel på diverse plattformer där de alla är i princip rent skräp. Då Battlefront reedan fått en utannonserad uppföljare kommer den inte med på listan trots att det nog var den spelserie som absolut mest förtjänade en uppföljare. Så här kommer listan på Star Wars spelen som definitivt förtjänar en uppföljare!

Star Wars Rouge Squadron - serien

Det har funnits flera spel som har försökt sig på att bli det bästa flygspelet i Star Wars Universumet och Rouge Squadron var ett av de absolut roligaste jag spelat. Att leta reda på alla fuskkoder för att låsa upp lite gömda skepp som exempelvis Slave-1 eller Naboo Fightern tyckte jag var extremt underhållande och en riktigt rolig sysselsättning för att få åka runt och plöja ner Tie Fighters på rad. Det var arkadigt och det var lite charmen. Att kunna få flyga "The Death Star Run" i en X-Wing var ett av de bästa ögonblicken i ett Star Wars spel jag vart med om och att få göra det igen i modern grafik vore en ren dröm.

Star Wars Jedi Knight

Jedi Knight var och är fortfarande det bästa spelet vad gäller ljussabelsvingande. I den senaste delen i serien så fanns möjligheten att skapa sin egen Jedi och sedan utveckla sin karaktär vid Lukes jediakademi. Det var en sjukt underhållande resa från start till slut och det han duelleras friskt på resans väg. Men stjärnan i de senare delarna i serien var möjligheten att spela online och att använda sina krafter som ond eller god i dueller mot andra spelare med antingen en enkel sabel, en dubbelsabel eller varför inte två enkelssablar? Återigen med dagens teknologi finns potentialen där för att skapa en ny del i serien och låta oss duellera man mot man (eller kvinna) återigen öga mot öga i HD.

Star Wars Republic Commando

Ytterligare ett av mina favorit Star Wars spel. Det var riktigt häftigt att få se Star Wars universumet från ögonen av elitsoldater istället för Jedis eller Jedis eller Jedis eller någon som snart skulle bli Jedi. Republic Commando var rått, blodigt och trovärdigt. Det kändes faktiskt som ett mer seriösare Star Wars spel och det uppskattade jag.

Star Wars Empire At War

Ett Star Wars RTS... Och ett bra sådant! Det var kanske inte det bästa Star Wars spelet som fanns men det var fanimej roligt att spela. Det var lite saker som kändes konstigt som exempelvis storyn i expansionen men det var inte riktigt säljargumentet för Empire at War. Men ett nytt Star Wars RTS vore sjukt kul att få och Empire At War gjorde Star Wars som RTS lite trovärdigare än Galactic Battlegrounds.

Star Wars Trilogy (NES/SNES)

Anledningen till att jag tar med de här spelen är att jag personligen skulle vilja ha en remake på dem. Jag köpte nyss in dem och jag kan nog säga att spelen idag med lite smått uppiffad grafik skulle stå sig bra i plattformsactiongenren. Att få spela igenom de 3 filmerna (självfallet med små justeringar för att få ett kul spel) med en sjuhelvetes svårighetsgrad, häftiga bossfighter och snabbt tempo har satt sig som en tumör på min personliga önskelista som vägrar försvinna.

Star Wars Episode 1: Racer

Här tror jag många inte kommer att hålla med mig men skulle ett Star Wars racing spel göras så var det såhär det ska göras. Det var sjukt underhållande på sin tid. Med nyare skademodeller, upphottad grafik, motion blur så man knappt kommer att kunna se ett skit och varför inte återigen kunna bränna någon med Sebulba?

Den här listan speglar mina egna korta tankar om eventuell Star Wars spelserier som förtjänar en återupplivning. Sedan hoppas jag självfallet på ett gäng orginella spel. Tiden får utvisa!

/Robin Molander

STOR CS:GO uppdatering

Skrivet av SpamKnugen den 13 augusti 2013 kl 03:43

Taget från HLTVs forum så har följande dykt upp:
http://tf2b.com/diff.php?gid=730

I länken ser vi silencers återkomst och även ett gäng knivar, utöver detta så har de lovat ett sätt att utöka turneringars prispol i DotA2 stil på deras twitter,

Något som jag är enormt taggad för och kommer kanske ge GO ännu mer spelare eller iaf locka fler spelare.

Ses på servrarna!

/Robin Molander