Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Uncanny valley som hobby

Uncanny valley som hobby

Skrivet av sparx den 10 december 2018 kl 11:30
This post is tagged as: Red, Dead, Redemption, Character, CG, Termos

I somras bestämde jag mig för att riva igång med något jag alltid velat göra, men som många avrått en att ge sig in på. Att fokusera på digitala människor. Själva skapandet av det alltså, från start till finish.

Att jobba med 3D är än idag en ynnest att få fortsätta med. Men bäst mår man när man kommer hem och får fila på egna projekt ackompanjerat med kaffe och bakgrundsmusik. Desto roligare blir det när man ger sig in på något som är lite nytt, lite okänt men samtidigt sjukt roligt.

Överst (bilden) ser du mitt resultat av 1-2 timmars arbete varje vardagskväll i ungefär en månad. Det tog lite längre tid då jag var så fast i själva spelet som jag tillägnar denna fan art till (troor man kan gissa på vart inspirationen kommer ifrån).

Skulptad i Zbrush, texturerad i Mari och lookdev med Arnold i Maya. Slafsgjorde kläderna i Marvelous Designer och compade i photoshop. Hår och stubb med Yeti.

Hoppas det inte är helt kattskit, och har du Artstation så lägg gärna till mig för kommande försök till att i slutändan göra (förhppningsvis) bättre verk än den tidigare..

https://www.artstation.com/chriskarlberg

Hade otroligt kul med att göra spelkaraktärer med min egna ton och niche, vet du någon speciell man borde kika mer på inför nästa porträtt-projekt?

Ha en fin måndag!

Facebook
TwitterReddit
Jon Favreaus Star Wars-serie heter The Mandalorian

Jon Favreaus Star Wars-serie heter The Mandalorian

Skrivet av sparx den 4 oktober 2018 kl 10:07

Följer man Jon Favreau på instagram fick man nys om hans kommande tillskott till folket, nämligen en live action-show inom Star Wars universumet. En väldigt trevlig nyhet förstås, som påstås fått Disney att punga ut hela 100 miljoner dollar i projektet. Serien kommer att utspela sig mellan episod 6 och 7, vilket direkt för hypen upp när Jango- och Boba Fett på något sätt är inblandade.

The Mandalorian har inget släppdatum, men kan förhoppningsvis bli något lovande i framtiden.

Vad tror ni om detta?

Facebook
TwitterReddit
RDR2 gameplay-video visas ikväll

RDR2 gameplay-video visas ikväll

Skrivet av sparx den 1 oktober 2018 kl 09:00

Håll i hatten, för drygt åtta timmar sedan utannonserades från Rockstargames att nästa gameplay-video kommer att skickas ut till massan vid 9AM eastern time. Mitt morgonhumör hälsar att ni gärna får räkna ut själva när vi svennisar får glutta på spektaklet.

Inte helt olikt många är jag så taggad på att bära puffra å hatt att jag svettas ur varenda vrå på min kropp...

Facebook
TwitterReddit