Svenska
Blog
Teenage Mutant Hero Turtles kommer tillbaka! (nästan)

Teenage Mutant Hero Turtles kommer tillbaka! (nästan)

Hur många av er har sett Nickelodeons nytolkning av Teenage Mutant Ninja Turtles? Den datoranimerade TV-serien (som debuterade 2012) är en stor succé i USA och har många fans. Vad tycker ni om den?

Vad beror den stora succén på? En del påstår att det är en blandning av den gamla klassiska tecknade serien (1987-1997) med moderna inslag och inspiration av anime. Andra påstår att den är roligare jämfört med de två tidigare serierna. Det finns också en del som påstår att det är dramat och interaktionen mellan karaktärerna som lockar.

När det gäller TV-serier och drama har det även uppstått ett s.k. "shipping" krig. Kriget står mellan Capril-fans som hejar på en romans mellan Casey Jones och April O'Neil (som bägge i denna version är jämnåriga med sköldpaddorna) och Apritello-fans, som hejar på att April och Donatello ska bli ihop.

På spelfronten har det inte gått lika bra för den nya TV-serien. Out of the Shadows fick 3/10 av Gamereactor, och Activisions andra spel om serien var inte heller så lyckat.

Därför blev jag riktigt glad när jag såg Teenage Mutant Hero Turtles - även om de bara hade kamé-roller - i ett avsnitt (på två delar) av 2012:s tecknade serie.

Avsnittet heter Wormquake. I slutet av avsnittets andra del får våra hjältar några repliker som ni kan se här på YouTube.

Det förekommer även uppgifter om att TMHT kommer att träffa TMNT2012 i ett framtida avsnitt. Vi får helt enkelt vänta och se om informationen stämmer.

HQ