Svenska
HQ
HQ
Medal of Honor 2010

Medal of Honor 2010

Skrivet av Svinten den 20 januari 2010 kl 05:18

Ja man kan ju börja med o titta på trailern ^^ -->
http://www.youtube.com/watch?v=C3VLXGMACzs

Jag tror detta kommer bli suveränt!
längesedan dom släppte ett riktigt bra spel nu MoH. Jovisst att Medal of Honor Airborn va Godkänt men det bästa dom har släppt är nog allied assult lätt.
Kommer ihåg när jag körde MoHAA första gången, Jag trodde inte det va sant att man kunde göra så bra spel typ :P.

Men tillbaks till MoH2010 nu.
På trailern ser man ju att det är In Game grafik och jag tycker den ser Minst lika bra ut som MW2. sen ser man det värkar som man kommer köra lite veichles och det säger man inte nej till om dom gör det bra :). typ när Helikoptern skjuter på berget det ser så grymt snyggt ut. Jag håller tummarna att detta ska bra bra!
Men jag förstår mig inte på folk som liksom skriker ut "varför härmar dom MW spelen". Jag tycker folk ska tänka lite längre T.e.x. Det skulle vara lika gärna säga: vaför Härmar Silent hill Resident evil. Liksom vafan det är ju skit bra att MoH förstår att Modern är själva krigs spelen nu. Jag tycker WW2 spel är alldeles för utspelat just nu. WW2 spel kan komma tillbaks om 5 år när Modern tid spel har blivit utspelat.
Mer Modern tid spel tack!

"förlåt om det är någon särskrivning kl är faktiskt 5 på morgonen :P


ballaste omslaget :D

Voddler :)

Voddler :)

Skrivet av Svinten den 21 december 2009 kl 00:18

Jo det va så att man fick en invite till voddler.
Riktigt bra program asså, jag kan nog lätt tro att detta kan göra så folk slutar tanka ner så mycket film Om dom kommer låta folk ha det gratis. Det är inte så att jag har nått emot nerladdning, men endå det är ganska bra att folk inte tankar allt för mycket så filmerna kan casha in lite.

Men jag har inte märkt nått lagg elr att det kommer upp "Streaming" någon gång och jag kör med 8mbt lina. Det enda som folk kanske kommer klaga på är att det är ganska mycket reklam innan filmen, men det är ju gratis så det går ju inte klaga på att det är lite reklam innan. Det är ju bättre att allt är innan filmen så det inte kommer mitt i filmen :). Svensk text är det på alla filmer också.
Det är rätt schysst meny upplägg men jag saknar bara är att man har en knapp där det står alla filmer istället man får välja genre. Jovisst att det är riktigt bra att man kan välja genre men jag brukar vilja mest se alla filmer på en lista o bara bläddra. Men det ända som är lite synd att det är inte så mycket bra filmer just nu ute, men det kommer la med tiden.

Jag rekommenderar voddler till 100% testa och bli nöjd :)

"Kommentera inte om det handlar om särskrivning. Det är bara onödigt. Jag vet att jag inte är den bästa på grammatik"