Svenska

Saint's Row The Third-fråga

Skrivet av ThaNooB den 21 november 2011 kl 18:19

Saint's Row The Third landade i brevlådan idag och har spelat för fullt. Första gången jag överhuvudtaget spelar ett Saint's Row. Kul är det och mer lir blir det. Har dock en fråga om karaktären.

När man laddar upp den, får man då möjligheten att ladda ner den igen så man slipper göra om sin gubbe varje gång man vill byta tillbaks utseendet till ett gammalt?

HQ

Problem med GTA IV-expansionerna

Skrivet av ThaNooB den 26 juni 2011 kl 20:55

Har suttit till och från hela dagen och försökt få igång GTA IV-expansionerna TLAD/TBOGT utan framsteg. Så tänkte att det var dags att blogga och se om man kan få hjälp.

Hur ska man starta skiten? Jag har det på PS3 (köpt från PS Store) och jag har frågat runt på alla möjliga ställen. Folk har tipsat om att trycka New Game i menyn och att kolla i mobilen men jag hittar inget sätt att starta expansionerna.

Är så sjukt sugen på att spela nu när jag äntligen tagit tummen ur röven och köpt skiten! Så snälla, om nån vet och kan hjälpa mig så är jag jävligt tacksam

HQ

Blizzard är svin!

Skrivet av ThaNooB den 1 maj 2009 kl 09:07

Ja, igår bestämde jag mig för att byta server eftersom jag och mina kompisar skulle lana. Jag tar hjälp av min pappa eftersom han har kortet vi ska betala med.

Vi skriver in allt och vi har kortet framför oss, vi slår in dem tre sista siffrorna men det funkar inte... Och nu kan jag inte spela (för jag har försökt mer än tre gånger) fast vi skrev in rätt siffror.

Blizzard tar betalt för att man ska få byta server och så blir det skit!

Hur gick det här till?

Skrivet av ThaNooB den 14 mars 2009 kl 22:07

Ja, jag sitter här hemma och har inget att göra. Eller, jag har kollat på Melodifestivalen hela kvällen. Första gången jag såg det detta året och jag måste erkänna att Tingliin med Henrik Dorsin (den ryska versionen) var helt klart bäst.

Men hur fan operasångerskan lyckades vinna har jag ingen aning om. När Caroline af Ugglas ledde tänkte jag "Haha, ofta hon vann" och va lite småglad. För det var ju trots allt en hyfsad låt, på ett vrickat sätt.

Skitlåt som vann iaf. Hur fan kunde Malena Ernman vinna?!?!