Svenska
HQ

Mass Effect på den stora duken?

Skrivet av Tommpa ps3 den 30 december 2010 kl 23:41

Dom flesta Mass Effect-fans vet nog att Ledgendary Pictures har köpt upp film-licensen till ME. Men är det verkligen så smart att göra en film som bara har ett slut från ett RPG-spel som man kan ha enormt många slut.

Filmen kan bara ha ett kön. Så vad ska det vara? kille eller tjej. Jag kan tänka mig att det nog skulle bli en kille. Jag skulle nog kunna tänka att dom gör det lätt för sig att dom bara går på snubben på fodralet för att istället göra en lång disskussion på vad och vem som ska vara Shepard.

Vem ska då vara skådespelaren till shapard. Jag kan komma på 3 olika personer som skulle kuna passa bra till John Shepard på framsidan. Det skulle kunna vara Sam Worthington från blockbuster-filmen Avatar, eller Christian Bale från den grymma filmen The Dark Knight, eller kanske Matthew Fox från den storslagna serien LOST.

Två av dom här har redan arbetat med Ledgendary Pictures, och det är då Christian och Sam som jag då tycker skulle kunna passa bäst till rollen. dom är bra action-skådespelare som har vart med i bara grymma filmer.

Vem ska göra filmen? Det kan ju inte bara vara vem som helst som ska få den där filmen i sina händer. Det måste bli ett mästerverk. konst inom filmvärlden. Göra sci-fi som till och med den mest kräsna film-recensant skulle inte tacka nej till att ge ett bra betyg. Själv så tycker jag då att det borde vara min personliga favorit James Cameron som har gjort Avatar, Tatanic, Aliens, Terminator och Terminator: the Judgment day alla har blivit toppsäljande storfilmer som har fått världen att häpna. Det jag vill säga är att man får inte sabba den här filmen som kanske är ett av dom bästa tv-spelen genom historien.

Om man bara skulle slänga in vem som helst så har dom sabbat allt. Men det kommer nog bli svårt att leva upp till ME-fansens krav som jag själv kommer att vara höga av förväntningar. Det kommer finnas flera olika sidor som fansen kommer att stå på. Den kvinnliga och mannliga Shepard och den onda och goda Shepard.

Man måste möta fansen halv-vägs. Hur än nu det kommer funka. Så vad tycker ni alla läsare och ME-fans, hör Mass Effect till stora duken eller ska den stanna i våra konsoler? Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.

HQ
Rapport direkt från D-hallen i DHW10

Rapport direkt från D-hallen i DHW10

Skrivet av Tommpa ps3 den 25 november 2010 kl 22:35

Sitter nu D-hallen och Slagsmåls-klubben spelar för fullt och själv så kan man inte spela data på grund av att basen stör min sens i musen. jag har räknat ut att DH är 500 gånger grymmare än vårat lokala LAN uppe vid strömstad som det bara får plats 200 personer. man har lånat en Razer tangentbord helt grattis från Razers bås i Mässan i 24 timmar. man trycker i sig chips och man får ryck på Fallout NW för fullt. köpte alla Crysis-spelen för bara det otroliga priset 79 kr på Dreamstore som man kan njuta av imorgon på dagen när man blir trött på dom andra spelen. ljudet håller på att göra så att mina öron börjar blöda nästan. men det är det fan värt. hela D-hallen skriker HALLÅ vart femte minut som man själv joinar på. mitt i mot mig och min kusin så sitter några folk som kommer ifrån sammma stad och som man känner som satte sig där utan att veta att vi satt där. så om jag ska fatta mig kort så är det fullt ös och det verkar bara bli grymmare.

YES...! Snart dags för DH10

Skrivet av Tommpa ps3 den 23 november 2010 kl 17:13

nu när man har väntat flera månader på det så är det nu mindre än 2 dygn tills dörrarna öppnas på Elmia och man ska sitta ner och spela 72 härliga timmar. man har köpt allt som är nödvändigt. en ny spelmus, nytt keyboard och ett nytt headset. så ska man bara köpa dom allra sista grejerna imorgon när man ska in till göteborg och se på harry potter 7. får bara hoppas att snön inte ställer till ett helvete när det gäller bussar.