Svenska
Blog
Mass Effect-konst: Kasumi

Mass Effect-konst: Kasumi

Skrivet av torbli79 den 15 januari 2014 kl 16:12

Tidigare bloggar som handlar om min Mass Effect-samling:
Relativt okänt Mass Effect-omslag
Ny pjäs i Mass Effect-samlingen (del 4)
Ny pjäs i Mass Effect-samlingen (del 3)
Ny pjäs i Mass Effect-samlingen (del 2)
Ny pjäs i Mass Effect-samlingen
Mass Effect-samlingen och framtida mål

En julklapp har precis letat sig hela vägen hem. Hela vägen hem från New Jersey, USA. Hittade den här konstnären under november 2013 och har stirrat mig blind på hans verk sedan dess. Riktigt fina grejer i bra kvalitet för rimliga priser. Så, jag önskade mig helt enkelt en valfri kreation i julklapp. Det slutade med att jag fick välja den jag tyckte mest om, och då var valet inte särskilt svårt.

Kasumi är en underskattad karaktär i Mass Effect-spelen. Hon är sannerligen inte ensam om att ha en bakgrund man inte är alltför bekant med (utöver de få uppdrag som är centrerade kring henne), men det är i det här fallet berättigat. I och med hennes "yrke" och personlighet så fungerar mystiken till hennes fördel. Jag är faktiskt kluven till ifall jag vill veta mer eller om allt ska lämnas åt fantasin.

Bilden är riktigt coolt komponerad och passar Kasumis karaktär väl. Det är ett flow i bilden som jag inte tyckte fanns hos någon annan karaktär, och färgerna stämmer perfekt överens med hur jag upplevt hennes personlighet. Allt som allt, en grym akvarell.

Kommer sannolikt att köpa fler från samma konstnär i framtiden, men för tillfället så får det räcka med bidrag till samlingen ett tag framöver. Beställde idag fyra nya serietidningar (blogg kommer när jag har fått hem dem), så det är dags att ligga lågt ett tag. Har för tillfället runt 45 delar i min Mass Effect-samling, och även om jag inte på långa vägar känner mig nöjd så kan jag ändå blicka upp på väggen och le. En vägg som för övrigt börjar få ont om plats. Jag behöver köpa fler hyllor och komponera om de som redan sitter uppe.

Men men, en sak i taget...

HQ