Svenska
MSI OPTIX MAG321CQR En skärm värd sina pengar!

MSI OPTIX MAG321CQR En skärm värd sina pengar!

This post is tagged as: Gaminskärm

Köpte en MSI OPTIX MAG321CQR på rean alldeles nyligen och förutom att den flög ur lagret för att priser var så bra så måste jag medge att den är värd varenda krona!

I dagens samhälle då Sverige sätter skatter på varenda produkt, tekniken går framåt, allting utvecklas så blir det oftast även dyrare med nya grejer!

Så jag ville inte lägga flera tusen på en skärm som kanske egentligen inte behövdes då jag har en fantastisk skärm sedan innan och dessutom fungerat toppen bra även än idag!

Men jag gjorde köpet då det blev rea och det var ett genidrag från min sida måste jag säga!

Skärmen har bra färger, stor yta eftersom den är 2560x1440p som är ett stort steg för mig som innan endast spelat på 1080p. Den har 144Hz refresh rate, kompatibel med G-sync fastän den har Freesync som standard och är dessutom curved.

Man kan ställa in den på höjd och vinkla den upp och ner. Man kan inte vrida den åt vänster eller höger men oftast sitter man framför skärmen ändå så det var inget problem för mig. Med MSI gaming OSD har du dessutom ett perfekt gränssnitt för att ställa in diverse inställningar snabbt och enkelt utan att pilla på spaken bakom skärmen.