Svenska
Blog

Dagens JRPG-snack #2 - Stor JRPG-rea på PS Store

Skrivet av Vahlstrom den 23 september 2020 kl 21:46

Dags för den andra delen av min serie Dagens JRPG-snack.Denna gång bjuds det på köptips samt några nyheter. Enjoy.

Dagens JRPG-snack #2 - Stor JRPG-rea på PS Store

Tales of Berseria kostar 39,80 kronor på PS Store!

DAGENS JRPG-TIPS

Playstation Store brukar då och då köra en stor rea på japanska titlar. Den engelska titeln för denna rea är mycket bättre än den svenska. "Big in Japan" mot "Japanska hittar". Jag kollade igenom listan på spel och det finns några fynd att hitta. Det absolut största fyndet enligt mig är Tales of Berseria för 39,80 kronor! Jag vet inte om jag någonsin sett ett sånt bra erbjudande för ett spel som inte är gratis. Konstigt prisval dock. Tales of-serien är kanon och trots att jag inte hunnit spela detta ännu spelade jag Tales of Zestiria som var riktigt bra. (Berseria är en prequel till Zestiria. Det var inget snack för mig. Tales of Berseria köptes utan att jag behövde fundera en enda sekund.

Andra bra tips är:
* Ni No Kuni: The Wrath of the White Witch Remastered - 199,60 kr (tidigare 499 kr)
* Yakuza Remastered Collection - 376,42 kr (649)
* Kingdom Hearts III - 209,70 kr (699)
* Persona 5 - 139,80 kr (699)
* Digimon Story: Cyber Sleauth - Hacker's Memory - 124,75 kr (499)
* Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition - 112,35 kr (749)
* Tokyo Xanadu eX+ - 119,80 kr (599)
Det finns också flera bra rabatter i serier som Valkyria Chronicles, Ys och Disgaea.

Dagens JRPG-nyheter

Konami gör spel av mangan Edens Zero
Konami, företaget som låtsas som att Sujkoden inte finns, har utannonserat att de kommer göra ett spel baserat på den populära rymdfantasimangan Edens Zero (som är skriven av Hiro Mashima, som också skriver Fairy Tail). En animeserie är också på ingång. Vi vet inte mer än så, inte ens vilken typ av spel det blir. Vi kommer dock få veta mer på lördag under Tokyo Game Show 2020.

Harvest Moon: One World försenas till mars 2021
Det senaste försöket att göra Harvest Moon-serien bra igen kallas One World. Men på grund utav den rådande världsbilden kommer spelet att bli försenat. Spelet släpps nu den 5:e mars till Nintendo Switch (i Nord- och Sydamerika släpps det även till Playstation 4)

Octopath Traveler: Champions of the Continent släpps i oktober i Japan
Mobilspel. Älska eller hata dem. Switch-succén Octopath Traveler kommer nu få mobilspelsbehandlingen när Champions of the Continent släpps till Android och Ios den 28:e oktober i Japan. Spelet kommer vara gratis med "in-app purchases". Inga nyheter om spelet kommer till väst än.

HQ