Svenska
Blog

JRPG-snack #10 - Dragon Quest XI S nu "gratis" på Xbox Game Pass

Skrivet av Vahlstrom den 6 december 2020 kl 20:39

JRPG-snack #10 - Dragon Quest XI S nu "gratis" på Xbox Game Pass

Jag är två dagar sen på detta och du kanske redan har upptäckt det, men om du inte har gjort det, har Game Pass och älskar japanska rollspel är detta ett tips för dig. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition finns nämligen där att ladda ner och spela. Jag har själv inte spelat det, så jag kan inte rekommendera det från eget perspektiv, men jag har bara läst bra saker om det. Jag har det dessutom nedladdat och kommer köra igång imorgon.

Övriga nyheter

SaGa Frontier Remastered utannonserat till PS4, Switch, PC, iOS och Android
Square Enix har utannonserat att SaGa Frontier Remastered släpps digitalt under sommaren nästa år. Spelet släpptes till Playstation 1997 i Japan och 1998 i Nordamerika.

Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons släpps till Switch 17:e december
Det strategiska rollspelet Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons är på väg västerut. Spelet släpptes i oktober i Japan och nu är Switch-versionen på ingång även här. Den 17:e december är det dags. En PS4-version är också planerad, men inget lanseringsdatum har utannonserats.

Tales of-serien firar 25 år med en specialstream 15:e december
Bandai Namco kommer fira Tales of-seriens 25-årsdag med en livestream på Youtube den 15:e december klockan 12:00 (CET, 20:00 JST). Där kommer finnas producenten Yuusuke Tomizawa, flera röstskådespelare, serieskapare och musikanter. Det ska givetvis också berättas mer om seriens framtid (och historia).

HQ