Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Transformers

Skrivet av Vainyards den 18 november 2017 kl 23:30

Har alltid gillat filmerna, hur de än har utvecklats med tanke på de sista två. Vad som än händer i filmerna eller hur
nästan löjlig huvudrollen Cade yeager(Mark Wahlberg) är. Så både måste jag se filmen och sedan hittar jag alltid något jag gillar. Men visst den första är svår att slå, sedan på någotvis dalar det sakta men säkert, även med Shia LaBeouf som Sam Witwicky dalade filmen rätt snabbt efter första. Men det som drar mig är väl Sci-Fi ådran och robotarna.

Visst med Mark mot Shia så har ju Transfomers fått ett vuxnare, mer kanske Action laddad skådis. Men det är ändå osäkertheten i Shias karaktär som gjorde hela första filmen. För att inte tala om storyn i den senaste filmen. Visst det binds ihop rätt bra med känd historia, men det går FÖR snabbt. Man hinner inte riktigt börja se filmen förens man förstår vad som kommer hända. Det är en okej action rulle, vill säga bra, men hade den varit i klass med försa 3 Die Hard hade den varit bra!

3/6 Snus prillor!

Bli vuxen. Tänker tillbka på min ungdom.

Skrivet av Vainyards den 9 november 2017 kl 22:04

Att bli vuxen har jag aldrig ens tänk på. Jag tycker själv jag är löjlig och så där tonår dryg. Trotts mina 28 år. Men det handlar kanske inte om att känns sig vuxen, mer att bete sig vuxet i situationer som kräver det. Gå på jobbet, betala räkningar, tvätta, städa etc. Sköta ett hushåll alltså.(även om jag håller på att redan nu spy galla över tvätten).

Något som jag tycker är tråkigt som vuxen är väl att man känner behov av att vara vuxen. Precis som om att man inte kan vara barn även fast man är 28? Visst jag har väl blivit barnsligare igen sedan jag själv fick barn. Har även en fru som är barnsligare än vad jag är. Det är skönt, man måste kunna vara barnslig och ha roligt, även om man är "Vuxen".

Jag kan många gånger tänka tillbaka till min ungdom och hur man verkligen längtade bort ifrån skola och alla läxor. Att kunna göra vad man vill, inga föräldrar som säger åt en att man skall gå och lägga sig. Ha ett jobb och tjäna pengar. Ärligt så längtar jag tillbaka till dessa dagar. Tycker fan att vara vuxen är riktigt piss. I jämförelse med hur det är att vara ett barn/ungdom/tonåring.

Minns själv hur jag satt kvällar i enda och lirade CS med polare, eller ladda ner musik och sakta men säkert byggde upp mitt mp3 arkiv. Som den pirat man var. Men den hårddisken gick sönder, har kvar den, ifall den skulle få försig att hoppa igång när jag väl kopplar in den och tror att den skall fungera. Blir lika besviken varje gång. Men samtidigt minns jag alla tabbar jag gjort med datorer. Ominstallationer hit och dit. Långa nätter väntades på filer med den turbo snabba ADSL linan, Hur man hängde på Sweclockers forum, Windows XP var det senaste operativsystemet. Fan jag är gammal, något som min fru påminner mig om mellan varven. Det skiler ju trotts allt 4 år emellan oss. Men ändå, hur man satt och drömmde att köpa fetare dator, någonstans i mitten här vid 2005 slog ju moddningscenen igång rätt hårt i Sverige och alla köpte dremmlar och satte fönster på sina chassin. Fett tyckte man då. Idag vill jag inget mer än att ha en bäcksvart låda som bara är tyst och gör sitt jobb(sitter iofs på en Dell laptop nu). Men mest för att jag har inte tid att plöjja ner tid och pengar i en stationär(sen har ju jobbet betalat för denna).

Men idag är jag fan helt okunnig om vilken CPU, GPU eller minnen man skall köra på. Mer än att jag läser på varje gång jag behöver. Men förut hade jag fullkoll på det senaste, vilka grafikkort som var något och inte. Det är ju förvisso inte så länge sedan jag hade mer koll än idag. Men mitt behov och tid har ju förändrats med tiden.

Men det är skönt att tänka tillbaka på sina unga dagar. Hur man var frän när man började köra Linux istället för Windows. Dock har jag lärt mig otroligt mycket av de 1½ jag körde Linux. Saknar mycket av det som finns i *nix systemen. Men nu när jag jobbar och både måste ha en dator samt att fan jag har inte orken om något strular. Att spendera timmar för att få igång det igen. En mac kommer jag aldrig köpa mest pga priset på dom, får ju en PC som är bättre, rent prestanda mässigt.

Men rundar av lite här, fortsätter en annan dag. Nu när jag börjat tänka tillbaka finns det en hel del gobitar att dela med sig av.

Vad gjorde du som ung?

Dubbel QP

Skrivet av Vainyards den 8 november 2017 kl 14:09

Idag fick det bli smaskens lunch i form av vad vår kära chefsredaktör skulle beställt(gissar jag?!).

En Dubbel QP extra ost endast ost(enda jag äter på donken om jag inte är sugen på äckel nuggets). Jävlar så gott det var, nu känner jag mig fet och god. Jobbar vidare!

Vad åt du?

Hörs hej!

Trötthet!

Skrivet av Vainyards den 7 november 2017 kl 21:01

Jag förstod aldrig innan jag fick barn vad trötthet är. Visst har man varit trött, men när man varit uppe eller sovit sisådär bra på grund av att ens kära barn inte vill, kan eller vad det nu är. Som gör att det sover dåligt. Då har man insett efter nu 11 månader att jävlar så mycket man uppskattar att få sova när man väl kan. Nu har ju inte jag problem att sova varken på dagen eller natten. När jag väl får sova. Lekte med sonen ikväll, somnade på golvet medans han höll på med annat, vaknade strax efter av att han kraschade sitt lilla huvud rakt in i mig och busade vidare. Men det är inte negativt. Det är jävligt roligt också, man måste ha humor som förälder, annars kommer man gå under.

Det var några få ord från mig!

Sov gott allesammans!

Asking Alexandria - Where did it go?

Skrivet av Vainyards den 1 november 2017 kl 16:35
This post is tagged as: Musik

Ett band jag i princip ratade bara för deras namn under mina yngre år. Vilket jag nu i sk "vuxen" ålder har fått äta upp. Mest av mig själv, men ändå. Efter att ha fastnat för då ex sångaren Danny Worsnops nya projekt "We are harelot", började jag sakta men säkert lyssna in mig på lite av vad han sjungit på. Detta inkluderade ju så klart ovannämnda Asking Alexandria. Men till min stora förtjusning insåg jag att jag missat en hel grupp och deras musik bara på grund av något löjligt tonårs hitte på. Att ju hårdare namnet är destu brutalare och bättre är musiken.

Det här ju inte till någon skada direkt då jag faktiskt gillar alla skivorna fram till The Black då Danny Worsnop inte sjunger utan Denis Stoff, som efter någon/några turneér lämnade bandet. Det jag läst är väl att det handlade om pengar inget mer. Men till min stora förtjusning under hösten och 2017 såg jag att Danny gick tillbaka till Asking Alexandria. Har sedan dess väntat på något nytt och det har kommit vad jag vet två singlar på spotify. "Into the fire" och "Where did it go?". Den senare är det Asking Alexandria med Danny Worsnop man känner igen ifrån "From Death To Destiny" men jag låter inte två singlar avgöra vad som kommer på hela skivan.

Men gillar man metalcore, growl skön sångs metal.
Lyssna in dig