Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Riktig Småbarnsförälder

Skrivet av Vainyards den 3 oktober 2017 kl 21:59

Nu, har jag insett att jag och min fru har en 10 månaders barn här hemma. Tänkte skriva bebis, men han väger närmare 12 kg och är inte så mycket bäbis mer än att han inte går, och babblar sju helsike massa.

Men här om kvällen var det dags att lägga sig som vanligt, men han var riktigt tjurig och gnällig. Skulle inte sova, skulle inte heller sitta i famnen och kolla på tv eller bara ta det lugnt. Sagt och gjort, vi hämtade honom från sängen mer än standard en gång som brukar räcka. För vi har som tumregel, om han inte sitter snällt och myser i knät. Är det tillbaka till sängen, fungerat exemplariskt sedan vi började vid 3-4 månaders ålder. Men här om kvällen(Söndag för att vara exakt.) Var inget gott nog för den lille herren. Det hela slutade i att vi provade med att låta honom vara kvar i sängen tills vi hörde ett välbekant ljud som innefattade hostande och småbarnskräk ljud. Vi båda rusar in, på ren instinkt och vi båda undrar om han verkligen spytt. Min fru hatar allt vad det beträffar spya. Men jag lyfte upp honom i famnen, det han inte gå mer än några hjärtslagg förrns världens kaskad med allt han ätit från middag och fram till kvällsvällingen forsade ner från skägget på halsen och ner över hela mig och honom. I samma veva började den gode lille herren att slappna av och le ett gott leende. Det hela slutade med att jag och spy monstret gick till duschen och duschade av oss. Under tiden vi alla gick till duschen, hade våra två Terminator hundar städat undan all spya på golvet. Våra kära son tyckte det var toppen att duscha med pappa, vi har ju dubbel dusch här hemma, två ställen det kommer vatten. Rena drömmen för en 10 månaders barn!

Nu i efterhand har det slagit mig, vi är små barns föräldrar. Spya, bajs och kladd. Underbart och det lär bara bli bättre!

Nocturnal RItes - Phoenix

Skrivet av Vainyards den 1 oktober 2017 kl 21:49

Äntligen efter 10 år eller mer av tystnad, har Umeå gruppen släppt ny skiva. Under sista två månaderna har det dykt upp 4 singlar innan skivan släpptes i fredags.Har hunnit lyssna hela skivan första till sista ett varv ännu. Men av det lilla känner jag att den kommer med fler och fler varv snurrade att växa. Rekommenderar generellt Nocturnal Rites till alla som gillar Metal. Finns inget som är dåligt, finns bara låtar som är mindre bra. Men deras The 8th Sin från 2007 är nog bästa skivan från dom.

Kommer ihåg när jag såg dessa herrar på Storsjöyran 2004, på den dåvarande scenen rakt nedanför gamla polistationen, det var bra. Eller iallafall hyffsat. Deras sora hit Avalon har snurrat många varv i pojkrummet och ungkarlslyan. Riktigt bra låt också, videon är sådär 2004 mysig, digitala animationer blev ruskigt billigt runt då verkar det som.

Lyssna här

Vad tycker du?

Hösten är här!

Skrivet av Vainyards den 25 september 2017 kl 16:07

Har förövrigt varit urusel att på att hålla mitt bloggande igång.

Men jävlar i min lilla låda vad höst det är ute. Fint och mysigt nu när man bor med skogen 5m från ytterdörren. Jobbar hemifrån idag och var ut med hundarna på en promenad i skogen.
Lerigt som jävligt, men hundarna var nöjda!

Thriving Ivory - See You

Skrivet av Vainyards den 25 september 2017 kl 15:50

Då var dagen jag aldrig trodde skulle komma. Ett av mina favorit grupper Thriving Ivory släppte i förra veckan en ny Singel. Efter att ha lagt Thriving Ivory på hyllan för att gå vidare till det nya projektet " Midnight Cinema", som är okej, men långt ifrån lika bra som Ivory. Än så länge är väl singeln helt okej. Men långt ifrån varje spår på "Through Yourself & Back Again" där allt är super bra.

Men jag väntar och ser vad som kommer mer från herrarna i Thriving ivory!

Lyssna här