Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Undercover Boss

Skrivet av Vainyards den 14 februari 2018 kl 19:55

Sitter på att hotell rum i Luleå och jobbar. Men med tvn i bakgrunden kollar jag på Undercover Boss Canada. Det är alltid lika jävla spännande. Att se hur stora företag och deras ledare inte har insyn i hur deras företag sköts. Är ju väldigt ofta det är franschise kedjor eftersom vi pratar om Nord Amerika. Men fan så spännande jag tycker det är. Just nu är det Canada versionen, den Amerikanska är samma lika.

Har du sett? Vad tycker du?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

VIctor Frankenstein

Skrivet av Vainyards den 11 februari 2018 kl 23:06

Blev riktigt positivt överraskad av denna film. Hade inte höga förväntningar på Daniel Radcliffe, inte sedan sista Harry Potter filmen. Men han överraskar både här och där. Denna film blev en riktig överraskning måste jag säga. Trodde inte den skulle fånga mig(och frun, som inte alls gillar den här typen av film). Men vi pausade så fort vi gick ifrån. VIlket säger en hel del, eftersom vi annars inte brukar bry oss. Men Gillade den snabba början och hur man kastades in i Frankenstains(spelad av James McAvoy) värld. Även om filmen är 2 år gammal nu, så var den riktigt bra.

5/5 Snusdosor.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

G Suite vs Office

Skrivet av Vainyards den 11 februari 2018 kl 00:02

För ca 3 månader sedan kastade vi ut Office på jobbet och körde in G Suite istället. För det första, använder vi extremt lite av själva offfice programmen. Visst korsar en hel del dokument av olika slag, men inte i de avancerade så att vi behöver fullskaligt Word eller Excel. En stor fördel är ju att vi sparar en hel del i liscenskostnad. Men nu när jag fått lära om mig, och lära mig att jobba på heltid ute i molnet jämfört med lokalt som jag alltid jobbat annars. Det är inte alls dumt måste jag säga. Eftersom vi flyttat mail till Gmail, och jag kommer åt allt genom webläsare och Googles appar. Det blev lite av en oupptäckt värld för mig. Men det är riktigt smidigt. Förstår varför många har gått över och att större företag jobbar på det här viset.

Jag kommer nog aldrig gå tillbaka, jag som jobbar en hel del utanför kontoret så är det riktigt smididigt att jag kommer åt alla mina filer i Drive och kan öppna mina dokument, och spara direkt ifrån mail till drive eller öppna och editera mina Sheets på telefon och surfplatta. Allt sparas i realtid. Super enkelt, super snabbt.

På grund av vårat affärsystem, är vi tyvärr budna att jobba emot Outlook för mailbiten, men det är väl ungefär det enda. Annars kör jag allt i molnet, Google File Stream, syncar filer så jag kommer åt mina filer lokalt och flyttas ut i molnet direkt.

Hur jobbar du?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Underworlds - Blood Wars

Skrivet av Vainyards den 10 februari 2018 kl 20:24

NU har jag äntligen kollat filmen jag sett fram emot sen jag såg att den skulle komma. Jag har sedan jag såg första underworlds filmen alltid älskat de filmer som kommit efter. Men Blood Wars var inte alls så bra som jag ville den skulle vara. På tok för snabbt tempo, mest skrik och pistoler. Lite story jämfört med tidigare filmer. Men nej, jag blev besviken.

Har du sett, vad tyckte du?

2/5 Snusdosor!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Oväntad present!

Skrivet av Vainyards den 9 februari 2018 kl 19:44

Idag har jag varit märkligt sugen på Öl och Whiskey. Så jag och frun slog slag i saken och drog på bolaget och handlade lite. Kunde inte låta bli att gå förbi Whiskey hyllan och drömma mig bort till en flaska 12 årig Bowmore(favoriten). Frun tyckte jag skulle ta och lägga en i korgen. Så det är vad jag kommer njuta av ikväll, tillsammans med lite smarrig öl och hårdrock.

Vad gör ni ikv?

God Afton.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.