Svenska

Conan spelar AC: Unity

Jag är säkert lite sent ute men jag hade helt missat den senaste delen av Clueless Gamer där Conans spelar nya Assassin's Creed. Conans ansiktsuttryck så fort Aaron börjar snacka lite som spelens bakgrundshistoria är alltid lika roliga.

Conan säger vad han tycker om Assassin's Creed: Unity

Conan spelar AC: Unity

"Ubisoft is what my wife said to me at my wedding-night."

HQ

Lackförseglat bilen.

Lämnade in bilen hos Car Wash Center här i stan på en "hydrofobisk lackbehandling", tänkte ta en Ditec-behandling först men det skulle kostat 5800 kr (!) för min bil. Det jag fick nu är ungefär samma sak fast med kortare garanti-tid samt att jag inte blir ersatt om jag skulle få för mig att köra in i någonting.

Resultatet av denna "investering" på 3500 kr blev dock jättebra och av nån anledning gjorde dom även rent alla dörrmattor.

Nu är lilla Knut redo för salter, stenskott och massa andra otrevligheter som hör vintern till!

Lackförseglat bilen.

Kokainsläde goes superglansig!

HQ

Förtänksamhet lönar sig i juletider.

Eftersom jag har ganska mycket fritid så hann jag fundera ut nästan alla julklappar innan folk ens börjat fundera på att gräva fram sina adventsljusstakar. Vilket jag är väldigt glad över, det finns fan inget värre än att stressa runt tillsammans med andra stressade människor till tonerna av julmusik dagarna före julafton.

Alla julklappar från mig som ska ligga under granen gör det sedan några dagar tillbaka och jag kommer skratta gott när min sambo ska stressa iväg och köpa något åt mig under de närmsta dagarna.

Har ni köpt alla julklappar redan eller väntas det in i sista sekund?

Förtänksamhet lönar sig i juletider.

Väldigt skönt att slippa detta.

Lite mer vapen till The Last of Us

När jag kom hem i tisdags så möttes jag av den trevliga överraskningen att det släppts lite nya vapen till TLOU (multiplayer). Ett nytt pumphagel, en burst-pistol, ett repeater-gevär och ett armborst. Har hunnit prova alla förutom armborstet och jag tycker att Naughty Dog har lyckats med de nya vapnen. Alla dessa fyller en funktion som inte fanns förut.

Nu finns det tillräckligt med vapen i multiplayern så nu vill jag istället ha lite nya kartor och spellägen.

Lite mer vapen till The Last of Us

Någon annan som har hunnit prova de nya vapnen?