Svenska
Blog
HQ

Äckel4

Skrivet av Vipraxay den 12 oktober 2010 kl 21:44

Jag tycker TV4 är muppigt sämst när det gäller sportsändningar. Helt seriöst, dom är dåliga, dåliga, dåliga, dåliga och sämst. Man blir bara så muppigt arg när man för höra kommentatorerna spy ut sina iakttagelser som bara en blind man/kvinna inte kan se. JAG VILL INTE HÖRA MER!!! GAAAAAAAAAAAAAAH!

"Om bollen hade fått mer skruv hade den gått in"

/facepalm

HQ

Jehovas Vittnen

Skrivet av Vipraxay den 2 oktober 2010 kl 12:19

Jajjemen, dom väckte mig tidigt i morse, runt 11:30. Dom pladdra på om något, hängde inte riktigt med då jag var nyvaken. Måste varit en vacker syn, enbart klädd i en pikétröja och kalsonger med hår som stod åt alla håll och kanter. Håret på huvudet alltså, inga missförstånd här inte.

Anyway... guuud vad söta dom två tjejerna va, dom var faen inte äldre än 25! Funderade på att gå med för deras skull. Men... då visade dom sin bok dom hade med, Vakttornet som den så vidrigt hette. Då skickade jag iväg dom.

Zeh end.

OMG FACEBOOK!

Skrivet av Vipraxay den 7 september 2009 kl 17:14

Tro på fan, det tog ett tag men så var det klippt. Djävulens (om man väljer att tro på sådant) påfund har letat sig in bland favoriterna i Firefox.

Efter att ha stretat emot i lite drygt ett år blev jag till slut medlem igår. Mest för att slå min syster och mor i Bejeweled Blitz vilket går åt helvete. Dom har båda över 100k medan jag själv ligger på 70k. Satan!

Nåja, allt är inte pest och pina. Är kul att se hur mina gamla klasskamrater mår och vad mina familjemedlemmar pysslar med.

Såja, var väl allt... carry on...

När man minst anar det...

Skrivet av Vipraxay den 5 september 2009 kl 14:45

...attackerar borden!

Japp, hände igår eftermiddag då jag var på väg in på lunch efter några timmars arbete. Då det blåste som fan (Gudrun jr.) hade ett bord blåst och blockerat en 'passage' på väg in. Skulle flytta detta och precis innan jag tar tag i bordet smäller det till och ett bord ligger på bordet. Plastbord förvisso, men dom gör säkert ont att få i huvudet ändå...

Så här såg bordet ut...

När man minst anar det...

...och klipparen.

Annars då? Körde ner en gräsklippare i en damm i morse, kul som fan. (Eller inte...)
Fick hämta bil och dra upp den då den väger närmare 400kg och satt fast i gyttja. Nåja, dom fick sig ett gott skratt iaf... medan man själv stod och skämdes. Fy fan!